Έρχονται νέα μέτρα αν δεν μειωθούν τα κρούσματα του κοροναϊού
Τη Δευτέρα (17/8), θα γίνει νέα τηλεδιάσκεψη του πρωθυπουργού με τους αρμόδιους Υπουργούς ένεκα της συνεχούς αύξησης των κρουσμάτων.
Δραματική προειδοποίηση προς όλους, αλλά κυρίως προς όσους επιστρέφουν στα αστικά κέντρα από τις διακοπές τους, απευθύνει τόσο το Υπουργείο Υγείας όσο και ο ίδιος ο πρωθυπουργός.
Η επόμενη εβδομάδα είναι εξαιρετικά κρίσιμη καθώς δεν έχουμε ακόμα τα στοιχεία του Αυγούστου, τα οποία θα διαμορφωθούν και από την συμπεριφορά των εκδρομέων που θα επιστρέψουν από τις διακοπές τους.
Τη Δευτέρα (17/8), θα γίνει νέα έκτακτη τηλεδιάσκεψη του πρωθυπουργού με τους αρμόδιους Υπουργούς ένεκα της συνεχούς αύξησης των κρουσμάτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα αν δεν τηρηθούν τα υπάρχοντα μέτρα, να υιοθετηθούν νέα πιο αυστηρά στα επίπεδα εκείνων του περασμένου Μάη.
Την ίδια στιγμή, με νέο σποτ ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτρέπει τους νέους να προσέχουν και να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού.
«Μπορεί για λίγο να αψήφησες τα μέτρα προστασίας και να ξέχασες τον κοροναϊό. Κάνε, όμως, έστω και τώρα τη διαφορά: Μην γίνεις υπεύθυνος για το επόμενο κρούσμα. Μετά την επιστροφή, προσέχουμε διπλά και σταματάμε εδώ τη διασπορά: Μοιραζόμαστε αναμνήσεις, όχι τον ιό».
- Δημοσκόπηση: Ολική επαναφορά Τσίπρα στο πολιτικό προσκήνιο – Ένας στους πέντε πολίτες δηλώνουν δυνητικοί ψηφοφόροι
- Πυροβολισμοί στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Κεντάκι
- Τζέρεμι Ο. Χάρις: Ελεύθερος χωρίς κατηγορίες στην Ιαπωνία ο ηθοποιός του Emily In Paris μετά την υπόθεση MDMA
- Κέμνιτζ – Πανιώνιος 73-68: «Έμεινε» από δυνάμεις στο 4ο δεκάλεπτο…
- Agrotica: Η ΔΕΘ μεταφέρει την κλαδική έκθεση – Κινητοποιήσεις και αποχώρηση εταιρειών αλλάζει τον σχεδιασμό
- Τραγωδία στην Άρτα: Νεκρός ο οδηγός της νταλίκας που ανατράπηκε στην Ιονία Οδό
