Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνωστισμός στα νησιά παρά τον κίνδυνο του κοροναϊού

Συνωστισμός στα νησιά παρά τον κίνδυνο του κοροναϊού

Στο κενό φαίνεται πως πέφτουν οι συστάσεις των ειδικών για αποφυγή συνωστισμού και τήρηση αποστάσεων.

Στο κενό φαίνεται πως πέφτουν οι συστάσεις των ειδικών για αποφυγή συνωστισμού και τήρηση αποστάσεων… Στα νησιά, εκατοντάδες επισκέπτες διασκεδάζουν χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν τις νέες συνθήκες, ενώ στη Σαντορίνη, πολλά ζευγάρια συνωστίζονται το ένα δίπλα στο άλλο για να θαυμάσουν το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα.

Χορεύουν στριμωγμένοι… κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλον.

Συνωστίζονται ρομαντικά για να θαυμάσουν το ηλιοβασίλεμα.

Δυο νησιά επιβαρυμένα επιδημιολογικά, με τους επισκέπτες να περνούν τις διακοπές τους σαν να μην έχει συμβεί τίποτα με την πανδημία του κορωνοϊού.

Τα ντεσιμπέλ έχουν κορυφωθεί, το αλκοόλ ρέει άφθονο και το πάρτυ έχει ανάψει. Σε κλαμπ της Μυκόνου, με το βαρύ επιδημιολογικό φορτίο, το βράδυ του Σαββάτου θύμιζε ανέμελες μέρες.

Εκατοντάδες νέοι, αγκαλιασμένοι, ανεβασμένοι σε τραπέζια και μπάρες, χόρευαν στο ρυθμό αυτής της ανεμελιάς που στοιχίζει και σε ζωές.

Κι όλα αυτά, ενώ από το μεσημέρι της Παρασκευής οι ειδικοί έχουν επισημάνει πόσο επιβαρυμένο είναι το νησί και έχουν ήδη εξαγγείλει μέτρα.

Φαίνεται, όμως, πως μιλούν σε αυτιά ανθρώπων που δεν θέλουν να ακούσουν.

Αντίστοιχες εικόνες και στη Σαντορίνη με τους επισκέπτες να στριμώχνονται στα στενά για να απολαύσουν το ξακουστό ηλιοβασίλεμα.

Πιο ξακουστό, όπως φαίνεται, από τις επίμονες συστάσεις για αποφυγή του συνωστισμού και για χρήση μάσκας όπου υπάρχει πολύς κόσμος. Όπως φαίνεται στις εικόνες, κανένας δεν έχει καλυμμένο το στόμα και τη μύτη του. Το ίδιο και σε γνωστό εστιατόριο του νησιού, όπου, παρέες ακόμη και δέκα ατόμων στριμώχνονται σε τραπέζια που δεν έχουν μεταξύ τους απόσταση ούτε λίγων πόντων.

Στη Χαλκίδα, ο Δεκαπενταύγουστος γιορτάστηκε με όλες τις … τιμές και μα καμία προφύλαξη. Πιασμένοι χέρι χέρι, γνωστοί και άγνωστοι χορεύουν στην πίστα. Αγκαλιασμένοι νεαροί στα κλαμπ ξεφαντώνουν στριμωγμένοι με ανθρώπους που δεν γνωρίζουν ούτε πού ούτε από πού έχουν ταξιδέψει

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024