Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάρθα Καραγιάννη: Η vintage φωτό από τον γάμο της με τον Μίμη Στεφανάκο

Μάρθα Καραγιάννη: Η vintage φωτό από τον γάμο της με τον Μίμη Στεφανάκο

Μια σπάνια φωτογραφία από τον παραμυθένιο γάμο που έκανε η Μάρθα Καραγιάννη, με τον θρύλο των γηπέδων, Μίμη Στεφανάκο, έφερε στο φως της δημοσιότητας το στούντιο του εμβληματικού φωτογράφου του ελληνικού κινηματογράφου. Κλεισθένη Δασκαλάκου

Μια σπάνια φωτογραφία από τον γάμο της 21χρονης τότε Μάρθας Καραγιάννη με τον παίκτη του Ολυμπιακού και περίφημο γόη των γηπέδων, Μίμη Στεφανάκο, δημοσιεύτηκε στο επίσημο προφίλ του καταξιωμένου έλληνα φωτογράφου Κλεισθένη στο Instagram, Κλεισθένη.

Η Μάρθα Καραγιάννη καθιερώθηκε σε ως ένα από τα δημοφιλέστερα αστέρια της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, πρωταγωνιστώντας σε κορυφαίες επιτυχίες στο πλευρό των Κώστα Βουτσά, Ζωή Λάσκαρη, Ρένα Βλαχοπούλου κ.ά.

Ο φωτογράφος Κλεισθένης Δασκαλάκος, ο οποίος ήταν προσωπικός φωτογράφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία σπάνια φωτογραφία της Μάρθας Καραγιάννη από τον γάμο της με τον Μίμη Στεφανάκο.

Ένα παραμύθι χωρίς happy end

Ο θρύλος των γηπέδων και η πανέμορφη πρωταγωνίστρια του ελληνικού σινεμά γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν 19 ετών. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στην εκκλησία του Αϊ Γιώργη στην Κυψέλη, ενώ πολλοί θαυμαστές του ζευγαριού περίμεναν υπομονετικά απ’ έξω, για να ρίξουν έστω και μια ματιά στον γαμπρό και τη νύφη, αλλά και στους διάσημους καλεσμένους.

Λίγους μήνες μετά τον γάμο τους, η Μάρθα Καραγιάννη ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της.

Η ίδια τελικά έφερε πρόωρα στον κόσμο το μωρό, το οποίο έζησε μόλις τρεις μέρες. Καταρρακωμένη η σπουδαία ηθοποιός αποφάσισε ότι ήθελε να μείνει μόνη της και ζήτησε από τον Στεφανάκο να χωρίσουν, για να δώσει ύστερα μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους, ωστόσο οι τίτλοι τέλους στο γάμο τους έπεσαν οριστικά λίγο αργότερα.

H φωτογραφία από το λαμπερό γάμο

«Ο Κλεισθένης φωτογραφίζει την πανέμορφη Μάρθα Καραγιάννη στον γάμο της με τον άσσο του Ολυμπιακού και γόη των γηπέδων Μίμη Στεφανάκο τον Οκτώβριο του 1960» γράφει η λεζάντα της ανάρτησης.

Η νεαρή Μάρθα Καραγιάννη, την οποία παρέδωσε στον μέλλοντα σύζυγό της, ο πατέρας της, Χαρίλαος, ήταν πραγματικά πανέμορφη στο νυφικό της, το οποίο επιμελήθηκε ο οίκος Κουδούνης.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram το φωτογραφικό στούντιο «Κλεισθένης»:

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024