Θετικός στον κοροναϊό ο Αμπέιντ
Θετικός στην COVID-19 διαγνώστηκε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Μεχντί Αμπέιντ.
Το έκτο της κρούσμα ανακοίνωσε η Ναντ. Η Γαλλική ομάδα έχει «χτυπηθεί» για τα καλά από τον κορωνοϊό με το τελευταίο της κρούσμα να είναι αυτό, του παλιού γνώριμου, Μεχντί Αμπέιντ.
Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού διαγνώστηκε θετικός στον ιό, χωρίς ωστόσο να έχει συμπτώματα. Ο Αμπέιντ αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό τις σεζόν 2013-14 και 2015-16. Με τους πράσινους, ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός σε 72 συνολικά συμμετοχές, σημείωσε 14 γκολ και έξι ασίστ, ενώ την περασμένη χρονιά με τη Ναντ πραγματοποίησε 29 εμφανίσεις πετυχαίνοντας τρία γκολ και δύο ασίστ.
- Μεγάλη φωτιά σε κατάστημα στη λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου
- Εξερράγη το ηφαίστειο Κιλαουέα – Πίδακες λάβας έφτασαν τα 300 μέτρα
- Η Νικόλ Κίντμαν μιλά για πρώτη φορά σχετικά με το διαζύγιο της από τον Κιθ Έρμπαν – «Παραμένουμε οικογένεια»
- Βαλεφόλια – Παναθηναϊκός 3-2: «Λύγισαν» δύσκολα οι πράσινες και το τρόπαιο θα κριθεί στη Γλυφάδα
- Αυτές είναι οι λέσχες της «ομοσπονδίας» του παράνομου τζόγου με τα φρουτάκια – Πώς νομιμοποιούσαν τα κέρδη εκατομμυρίων
- Αυτός είναι ο πρώτος δρόμος στην Ελλάδα που πληρώνεις διόδια ανάλογα με τα χιλιόμετρα που κάνεις
