Το έκτο της κρούσμα ανακοίνωσε η Ναντ. Η Γαλλική ομάδα έχει «χτυπηθεί» για τα καλά από τον κορωνοϊό με το τελευταίο της κρούσμα να είναι αυτό, του παλιού γνώριμου, Μεχντί Αμπέιντ.
Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού διαγνώστηκε θετικός στον ιό, χωρίς ωστόσο να έχει συμπτώματα. Ο Αμπέιντ αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό τις σεζόν 2013-14 και 2015-16. Με τους πράσινους, ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός σε 72 συνολικά συμμετοχές, σημείωσε 14 γκολ και έξι ασίστ, ενώ την περασμένη χρονιά με τη Ναντ πραγματοποίησε 29 εμφανίσεις πετυχαίνοντας τρία γκολ και δύο ασίστ.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Μετά την Αρμάνι Μιλάνο στη Euroleague, η πόλη αναμένεται να έχει εκπροσώπηση και στο νέο πρότζεκτ του NBA Europe, με τη συμμετοχή της... ποδοσφαιρικής Μίλαν.
Εμμανουήλ Καραλής και Ελίνα Τζένγκο ξεκινούν τις θερινές υποχρεώσεις τους σε Κίνα και Ιαπωνία, αντίστοιχα, ενώ εντός συνόρων κάνει την πρεμιέρα του και ο Μίλτος Τεντόγλου.