Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τουρκικά ΜΜΕ «τρολάρουν» Μακρόν... μέσω Βρετανίας

Τουρκικά ΜΜΕ «τρολάρουν» Μακρόν… μέσω Βρετανίας

Να «πλήξουν» την εικόνα του Εμανουέλ Μακρόν στο εσωτερικό της Τουρκίας προσπαθούν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, δείχνοντας πλέον φανερά τον εκνευρισμό τους μετά και τις πρόσφατες δηλώσεις στήριξης του γάλλου προέδρου στην Ελλάδα και την ανακοίνωση ότι ενισχύει τη στρατιωτική παρουσία της Γαλλίας στη Μεσόγειο

Να «πλήξουν» την εικόνα του Εμανουέλ Μακρόν στο εσωτερικό της Τουρκίας προσπαθούν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, δείχνοντας πλέον φανερά τον εκνευρισμό τους μετά και τις πρόσφατες δηλώσεις στήριξης του γάλλου προέδρου στην Ελλάδα και την ανακοίνωση ότι ενισχύει τη στρατιωτική παρουσία της Γαλλίας στη Μεσόγειο.

Μάλιστα για να το καταφέρουν αυτό χρησιμοποιούν ένα καυστικό δημοσίευμα από τη βρετανική ιστοσελίδα των «The Times», το οποίο έχει τίτλο: «Ο Εμανουέλ Μακρόν προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα του κόσμου από το τζετ σκι του» και μια φωτογραφία με τον γάλλο πρόεδρο στις διακοπές του.

Στο εν λόγω δημοσίευμα η βρετανική εφημερίδα αναφέρει πως ο Μακρόν επιχειρεί ν’ αποδείξει την εικόνα ενός νεαρού και σύγχρονου ηγέτη, παρά τα προβλήματα και την κρίση στη χώρα του μετά και την πανδημία του κοροναϊού που μαστίζει τη Γαλλία.

Συγκεκριμένα, η Ηurriyet δημοσιεύει θέμα με τίτλο: «Ο Μακρόν έχει ξεπεράσει τα όρια κατά της Τουρκίας! Οι Βρετανοί το διασκεδάζουν», αναδημοσιεύοντας παράλληλα τη βρετανική είδηση.

«Ενώ το Ορούτς Ρέις, συνεχίζει την πρόοδό του στην ανατολική Μεσόγειο, χωρίς να δίνει εξηγήσεις, ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν ξεπέρασε και πάλι το όριο κατά της Τουρκίας» συμπληρώνει.

Sports in

Ο Κέιν δεν έχει αντίπαλο στη μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι»

Ο Χάρι Κέϊν είναι στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων σκόρερ στα γήπεδα της Ευρώπης – Τέταρτος ο Βαγγέλης Παυλίδης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024