Ζάκυνθος : Χορός και διασκέδαση μέχρι πρωίας στους δρόμους
Το πάρτι στη Ζάκυνθο συνεχίζεται και μετά το κλείσιμο των κλαμπ και των μπαρ. Νεαροί τουρίστες συνεχίζουν μέχρι πρωίας τη διασκέδαση με μπόλικο αλκοόλ στην παραλία του Λαγανά
Το πάρτι στη Ζάκυνθο συνεχίζεται και μετά το κλείσιμο των κλαμπ και των μπαρ. Νεαροί τουρίστες συνεχίζουν μέχρι πρωίας τη διασκέδαση με μπόλικο αλκοόλ στην παραλία του Λαγανά.
Μεσάνυχτα. Τα κλαμπ και τα μπαρ στον Λαγανά της Ζακύνθου μόλις έχουν κλείσει. Αυτό δεν πτοεί τους νεαρούς τουρίστες που συνεχίζουν τη διασκέδασή τους.
Πάρτι μέχρι πρωίας
Το πάρτι συνεχίζεται στην παραλία.
Σε σακούλες οι προμήθειες με άφθονο αλκοόλ.
Για μέτρα προστασίας και αποστάσεις ασφαλείας ούτε λόγος.
Λουκέτα και μείωση προσωπικού
Οι καταστηματάρχες στον Λαγανά μιλούν για ένα μέτρο που δεν μπορεί να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, εκφράζοντας παράλληλα την αγωνία τους για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους.
«Αυτό το μέτρο είναι ανέφικτο. Εμείς κλείσαμε τα μαγαζιά στις 00:00, αλλά όλοι κατέληξαν στις παραλίες. Δίνω διορία άλλο ένα βράδυ να δω αν θα μπορέσω να ανταπεξέλθω στους μισθούς με το προσωπικό μου».
Το τι συμβαίνει καθόλη τη διάρκεια της νύχτας, φαίνεται και το πρωί. Δεκάδες μπουκάλια και ποτήρια «πλημμυρίζουν» την παραλία.
- Τα φορητά κλιματιστικά, ένας δήμαρχος και η μάχη για την ευρωπαϊκή αγορά
- Στη Γαλλία ο πληθωρισμός πέφτει και τα επιτόκια ανεβαίνουν
- Ασκήσεις ισορροπίας του Ομάν στο Ορμούζ – Το «τυφλό σημείο» στις αγορές
- Εμπολα – ΛΔ Κονγκό: 1.502 τα κρούσματα και 473 οι θάνατοι από σπάνιο στέλεχος χωρίς θεραπεία
- «Υπερτυφώνας» απειλεί νησιά των ΗΠΑ στον Ειρηνικό Ωκεανό – Ριπές ανέμων ως και 314 χιλιομέτρων την ώρα
- LIVE: Κολομβία – Γκάνα

