Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαλκιδική : Καταγγελία για... ξέφρενο πάρτι σε beach bar που μετατράπηκε σε εστία υπερμετάδοσης κοροναϊού

Χαλκιδική : Καταγγελία για… ξέφρενο πάρτι σε beach bar που μετατράπηκε σε εστία υπερμετάδοσης κοροναϊού

Εστία κοροναϊού φαίνεται ότι αποτέλεσε συναυλία που διοργανώθηκε σε beach bar της Χαλκιδικής, με αποτέλεσμα τη διασπορά του ιού

Εστία κοροναϊού φαίνεται ότι αποτέλεσε συναυλία που διοργανώθηκε σε beach bar της Χαλκιδικής, με αποτέλεσμα τη διασπορά του ιού.

Όπως αναφέρει το thestival.gr στο εν λόγω πάρτι στη Χαλκιδική έδωσαν το «παρών» 2.000 άνθρωποι, κυρίως νεαρής ηλικίας, με πολλούς εξ αυτών να καταγράφονται ως κρούσματα κοροναϊού.

Οι πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας αναφέρουν ότι τρεις μπάρμεν, που ετοίμαζαν ποτά, βρέθηκαν θετικοί στον φονικό ιό, όπως και ένας αθλητής επαγγελματικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Εργαζόμενος του beach bar κατήγγειλε στο thestival ότι «δόθηκε γραμμή» να μην μαθευτεί η ύπαρξη κρουσμάτων για να μην δυσφημιστεί η επιχείρηση. Καταγγέλλει πως ζητήθηκε από το προσωπικό απόλυτη εχεμύθεια όμως κάποιοι το θεώρησαν λάθος και κατήγγειλαν τα όσα έγιναν.

Την ίδια ώρα γνωστός επιχειρηματίας στον τομέα της διασκέδασης δηλώνει στο thestival: «Θα πρέπει και οι καλλιτέχνες να ρίξουν νερό στο κρασί τους και να κατεβάσουν το κασέ τους. Δεν γίνεται να ζητάνε 20.000 για μια συναυλία. Από που θα βγουν αυτά τα λεφτά. Αναγκάζονται οι επιχειρηματίες να βάλουν στα μαγαζιά τους περισσότερο κόσμο για να μην πτωχεύσουν. Δίνουμε ψωμί σε χιλιάδες οικογένειες».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024