Εξιτήριο μετά από 2,5 μήνες νοσηλείας πήρε η 34χρονη Ιωάννα που δέχτηκε την φρικτή επίθεση με το βιτριόλι. Στην πρώτη της δήλωση χαρακτηρίζει το εξιτήριό της μια πρώτη μικρή νίκη, ενώ δεν παρέλειψε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αστυνομικούς που έκαναν την έρευνα αλλά και τους γιατρούς της

Εξιτήριο μετά από 2,5 μήνες νοσηλείας πήρε η 34χρονη Ιωάννα που δέχτηκε την φρικτή επίθεση με το βιτριόλι. Στην πρώτη της δήλωση χαρακτηρίζει το εξιτήριό της μια πρώτη μικρή νίκη, ενώ δεν παρέλειψε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αστυνομικούς που έκαναν την έρευνα αλλά και τους γιατρούς της.

Η πρώτη δήλωση της Ιωάννας

Η Ιωάννα προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της. Στην πρώτη της δήλωση αναφέρεται στα όσα δύσκολα έζησε αλλά και σε όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα της.

«Ο πρώτος κύκλος έκλεισε. Σχεδόν τρεις μήνες και επτά χειρουργεία μετά την, εντελώς άδικη, σε βάρος μου απόπειρα ανθρωποκτονίας επιχειρείται η πρώτη έξοδός μου και πάλι στη ζωή.

»Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που μας στήριξαν και μας συμπαραστάθηκαν στον αγώνα που δώσαμε και εξακολουθούμε να δίνουμε».

«Έχω μπροστά μου Γολγοθά»

Η ψυχολογία της Ιωάννας παρουσιάζει διακυμάνσεις, από τη μια η πρώτη μάχη κερδήθηκε και γύρισε στο σπίτι της, από την άλλη η αγωνία για το μέλλον είναι έκδηλη.

«Εννοείται πως ο Γολγοθάς μου δεν τελειώνει εδώ, αφού για πολλούς ακόμα μήνες θα μπαινοβγαίνω συνεχώς στο Νοσοκομείο. Δεν γνωρίζω επίσης το τελικό αποτέλεσμα και την τελική εικόνα μου, όμως η έξοδός μου στον κόσμο είναι μια πρώτη, μικρή νίκη».

Να αποδοθεί δικαιοσύνη

Η ιστορία της Ιωάννας συγκλόνισε το πανελλήνιο και τα μηνύματα συμπαράστασης όλο το διάστημα της νοσηλείας της ήταν πολλά. Το μόνο που ζητά πλέον είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr