Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάντε κάμπνιγκ πάνω... στα δέντρα

Κάντε κάμπνιγκ πάνω… στα δέντρα

Διακοπές σε σκηνές-δάκρυα που κρέμονται από τα δέντρα

Όσοι αναζητούν ιδέες για «εναλλακτικές» διακοπές μπορούν να κατευθυνθούν στο δάσος Borgloon στο Βέλγιο, όπου έχουν κρεμάσει από τα δέντρα τέσσερις, σε σχήμα δακρύων, σκηνές.

Τα δημιουργήματα του Ολλανδού καλλιτέχνη Dre Wapenaar έχουν τοποθετηθεί δίπλα στο μονοπάτι που οδηγεί στο κάστρο του Hex. Αρχικά, τις είχαν τοποθετήσει στο πλαίσιο ενός δημόσιου καλλιτεχνικού πρότζεκτ με την επωνυμία «Pit», οργανωμένο από τον οίκο σύγχρονης τέχνης, ντιζάιν και αρχιτεκτονικής Z33.

View this post on Instagram

بسبب كورونا البلجيكيون يقضون العطلة الصيفية على الأشجار.. . ابتكر الفنان الهولندي دري وابينار خيام على شكل دموع تتدلى من شجرة، لتقديم إقامة غير اعتيادية للسياح في الريف البلجيكي بالقرب من بورجلون. وفرضت جائحة كورونا تغييرات كثيرة على ملامح الحياة سواء العملية منها أو الترفيهية. وتبلغ سعر الخيمة في الليلة 70 يورو أي ما يعادل 79 دولاراً، وتتسع الخيمة لشخصين.. . #camping #bog #hangingtents #forest #tourists #covid19 #drewapenaar #architect #borgloon #belgium

A post shared by Al Afkar Magazine (@alafkarmagazine) on

Δίπλα από τις σκηνές-δάκρυα του Wapenaar, η επίσης Ολλανδή καλλιτέχνης -και ιδρυτής του στούντιο Boom- Ardie van Bommel φιλοτέχνησε «έπιπλα για την ύπαιθρο» (καθίσματα, τουαλέτες, κατασκευή για πλύσιμο ρούχων και άλλων, μπάρμπεκιου) ως συμπλήρωμα των σκηνών και του τοπίου της περιοχής Haspengouw.

View this post on Instagram

How cool is this dewdrop tree tent by @drewapenaar ?!

A post shared by GlampVibes (@glampvibes) on

Οι σκηνές «Τranendreef» μπορούν να φιλοξενήσουν έως και δύο ενήλικες και δύο μικρά παιδιά. Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, η τιμή είναι 70 ευρώ το βράδυ και είναι διαθέσιμες έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024