Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Χάλι Μπέρι παραμένει το απόλυτο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ

Η Χάλι Μπέρι παραμένει το απόλυτο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ

Σχεδόν δύο δεκαετίες μετά η αγέραστη Χάλι Μπέρι αναβιώνει την πιο αξέχαστη στιγμή της ως «Bond Girl» με ένα απίστευτα σέξι μπικίνι

Σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα, η Χάλι Μπέρι, πόζαρε με ένα παρόμοιο μπικίνι με αυτό που εμφανίστηκε σε ταινία του Τζέιμς Μποντ, με τα social media να σχολιάζουν πως ο χρόνος είναι φίλος της διάσημης σταρ του Χόλιγουντ.

H Χάλι Μπέρι έχει αποδείξει πως ο χρόνος δεν την αγγίζει καθόλου παραμένοντας αγέραστη και πάντα εντυπωσιακή.

Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει εντυπωσιάσει με το καλλίγραμμο κορμί της και το νεανικό πρόσωπό της, μολονότι διανύει το 53ο έτος της ηλικίας της.

Τι και αν έχουν περάσει 18 χρόνια από την εμφάνισή της στην ταινία του θρυλικού πράκτορα 007 «Πέθανε μια άλλη μέρα» (Die Another Day), όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με το πορτοκαλί μπικίνι της ως ένα από τα «κορίτσια του Τζέιμς Μποντ».

Η Χάλι Μπέρι υποδύθηκε την Τζιασίντα «Τζινξ» Τζόνσον στο κινηματογραφικό σύμπαν του Τζέιμς Μποντ, με συμπρωταγωνιστή της στον ρόλο του θρυλικού βρετανού πράκτορα τον γοητευτικό Πιρς Μπρόσναν.

Τόσο η εντυπωσιακή της παρουσία όσο και οι αδιαμφισβήτητες υποκριτικές της ικανότητες έκλεψαν την παράσταση και έκαναν πολλούς να μιλούν για το πιο σέξι Bond Girl στην ιστορία του franchise.

H 53χρονη σήμερα Χάλι Μπέρι δημοσίευσε μια φωτογραφία της με πορτοκαλί μπικίνι που θυμίζει εκείνο που φορούσε στην εμβληματική σκηνή, αποδεικνύοντας ότι παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή, 18 χρόνια μετά το «Πέθανε μια άλλη μέρα».

Και όπως ήταν αναμενόμενο τα social media πήραν «φωτιά», αφού για ακόμα μία φορά η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ, αποδεικνύει πως η ηλικία δεν είναι τίποτα περισσότερο παρά ένας αριθμός.

Δείτε παρακάτω τη σχετική δημοσίευση που έκανε η Χάλι Μπέρι και τα σχόλια δικά σας…

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024