Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσιμίκας : Η ονειρεμένη διαδρομή από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού στο Άνφιλντ

Τσιμίκας : Η ονειρεμένη διαδρομή από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού στο Άνφιλντ

H μεγαλύτερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό είναι γεγονός. Ο Κώστας Τσιμίκας είναι μέλος ενός εκ των κορυφαίων κλαμπ του πλανήτη, της Λίβερπουλ. Μια ονειρική διαδρομή από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού ως το Άνφιλντ συνεχίζεται. Η φανέλα με το 21 θα γράψει τη δική της ιστορία στο Μέρσεϊσάιντ

H μεγαλύτερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό είναι γεγονός. Ο Κώστας Τσιμίκας είναι μέλος ενός εκ των κορυφαίων κλαμπ του πλανήτη, της Λίβερπουλ. Μια ονειρική διαδρομή από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού ως το Άνφιλντ συνεχίζεται. Η φανέλα με το 21 θα γράψει τη δική της ιστορία στο Μέρσεϊσάιντ.

Σε αυτό το τεράστιο κλαμπ, στην πρωταθλήτρια Αγγλίας στην εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης, στη Λίβερπουλ, θα αγωνίζεται ένα ελληνόπουλο, ο δικός μας Κώστας Τσιμίκας.

Η μεγαλύτερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό είναι γεγονός και άπαντες μιλούν για τον πιτσιρικά που γοήτευσε τον Κλοπ.

Έφτασε με ιδιωτικό αεροσκάφος της ομάδας στο Μέρσεϊσάιντ, πέρασε τα τεστ, υπέγραψε, ανακοινώθηκε και πρόβαρε τη φανέλα με το 21, σκορπώντας μάλιστα ενθουσιασμό στα εκατομμύρια φιλάθλων που τον καλωσόρισαν ζεστά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Κώστας δε ζει απλώς, διεκδικεί το όνειρό του. Aπό το 2014 όταν πέρασε την πόρτα των ακαδημιών του Ολυμπιακού, φάνηκε ότι η εκτόξευση ήταν απλά θέμα χρόνου.

Στις 28 Οκτωβρίου του 2015 κάνει το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα σε αγώνα κυπέλλου εναντίον του Πλατανιά. Στις 19 Δεκεμβρίου αγωνίζεται στο πρωτάθλημα εναντίον της Καλλονής. Παίζει στη Δανία και την Ολλανδία, επιστρέφει το καλοκαίρι του 2018 για να γίνει βασικός και αναντικατάστατος, να διαβεί την πόρτα της εθνικής ομάδας και να λάμπει. Τόσο πολύ που θάμπωσε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ του πλανήτη.

Ο Κώστας Τσιμίκας δουλεύει. Δουλεύει σκληρά. Και πήγε στην Πρέμιερ Λιγκ για να πρωταγωνιστήσει. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν θα περπατήσει ποτέ μόνος. Οι ευχές και οι προσδοκίες των Ελλήνων θα συνοδεύουν κάθε του βήμα.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024