Ο λαός λέει πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθεί και στην περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια με την Φενέρμπαχτσε.
Οι… βόμβες από την Τουρκία συνεχίζονται. Χθες, στην γειτονική χώρα ανέφεραν πως ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς θέλει να κάνει δικό του τον Μάρκο Λιβάγια.
Η απάντηση της ΑΕΚ ήταν άμεση και κατηγορηματική: «Δεν υπάρχει καμία κρούση ή πρόταση για τον Λιβάγια».
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών