Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιόλουστος ο καιρός όλη την εβδομάδα - Η πρόγνωση της Χρ. Ρήγου

Ηλιόλουστος ο καιρός όλη την εβδομάδα – Η πρόγνωση της Χρ. Ρήγου

Καλοκαιρινές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν στη χώρα αυτή την εβδομάδα, ενώ για όσους θέλουν να ταξιδέψουν τις επόμενες μέρες, ο καιρός θα είναι σύμμαχος

Καλοκαιρινές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν στη χώρα αυτή την εβδομάδα, ενώ για όσους θέλουν να ταξιδέψουν τις επόμενες μέρες, ο καιρός θα είναι σύμμαχος.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η μέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές. Προς το μεσημέρι θα αναπτυχθούν λίγες αραιές νεφώσεις στα ηπειρωτικά.

Στις πιο ορεινές περιοχές της χώρας οι νεφώσεις πρόσκαιρα θα πυκνώσουν, με ενδεχόμενο διάσπαρτων τοπικών βροχών σε μεγάλα υψόμετρα. Η συννεφιά γρήγορα θα διαλυθεί και ο καιρός θα είναι αίθριος ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 30-33, τοπικά στη Μακεδονία 35, 33-35 στα δυτικά και 34-35 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Στη νησιωτική χώρα οι μέγιστες τιμές θα προσεγγίσουν τους 30-33 και 35 στη νότια Κρήτη, Ρόδο και Καστελόριζο.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο σε βόρειες διευθύνσεις 3-5 μποφόρ. Στο Αιγαίο βοριάδες 4-6 και θα παραμείνουν ενισχυμένοι στα 7 μποφόρ σε Κυκλάδες και στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Καρπάθου και Κρήτης.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από 23-34 και οι άνεμοι βόρειοι στις γύρω θαλάσσιες περιοχές 4-5 και στα ανατολικά μέχρι 6 μποφόρ.

Και στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες πρόσκαιρα το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα δώσουν βροχές στα γύρω ορεινά. Η θερμοκρασία από 21-33 και οι άνεμοι σε διάφορες διευθύνσεις 2-4 μποφόρ.

Όσον αφορά τις επόμενες μέρες, την Πέμπτη το μεσημέρι και το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά της χώρας, από την Πελοπόννησο έως και τη Θράκη. Ο καιρός όμως θα είναι γενικά καλός.

Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει ιδιαίτερα και οι βοριάδες θα πνέουν σε λίγο ενισχυμένες εντάσεις για άλλη μια ημέρα στο κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο μέχρι 7 μποφόρ.

Την Παρασκευή η μέρα θα είναι ηλιόλουστη. Το μεσημέρι στα κεντρικά και βόρεια ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, με βοριάδες στα πελάγη 4-6 και τοπικά σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα 7 μποφόρ.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024