Χάος στη Βηρυτό: Μήνυμα του πάπα Φραγκίσκου για την επόμενη ημέρα
«Η καταστροφή της προηγούμενης Τρίτης καλεί τον καθένα, αρχής γινομένης από το λαό του Λιβάνου, να εργαστούν (όλοι) μαζί για το κοινό καλό της αγαπημένης τους χώρας» είπε χαρακτηριστικά ο Πάπας Φραγκίσκος
Ο Πάπας Φραγκίσκος παρότρυνε τον λαό του Λιβάνου να εργαστεί ενωμένος μετά την καταστροφική έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού, ώστε να γεννηθεί μία «ελεύθερη και δυνατή» συνύπαρξη.
Ο πάπας μίλησε στην καθιερωμένη εβδομαδιαία ομιλία του στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου, καθώς Λιβανέζοι απηύθυναν κάλεσμα για τη συνέχιση της κοινωνικής αντίδρασης, με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης και ο Καθολικός Μαρωνίτης Πατριάρχης στο Λίβανο, Μπεσάρα Μπούτρος Αλ-Ράι δήλωσε σήμερα, πως η κυβέρνηση θα πρέπει να παραιτηθεί.
«Η καταστροφή της προηγούμενης Τρίτης καλεί τον καθένα, αρχής γινομένης από το λαό του Λιβάνου, να εργαστούν (όλοι) μαζί για το κοινό καλό της αγαπημένης τους χώρας» είπε χαρακτηριστικά ο Πάπας Φραγκίσκος.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»