O Λούκα Ντόντσιτς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οδηγώντας τους Μάβερικς στην κόντρα των Ελαφιών (136-132). Ο Σλοβένος γκαρντ σταμάτησε στους 36 πόντους, ενώ παράλληλα μοίρασε 19 ασίστ και μάζεψε 14 ριμπάουντ.
Ο Σλοβένος άσος, μετά την λήξη του αγώνα… υποκλίθηκε στον Greek Freak τονίζοντας ότι είναι δύσκολο να τον σταματήσεις, ενώ μίλησε και για την προσωπική του απόδοση υπογραμμίζοντας είναι σημαντικό να βελτιώνεται για το καλό της ομάδας.
Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:
Για το ματς με τους Μπακς:«Ήταν καλά. Παίξαμε τρεις παρατάσεις σε πέντε παιχνίδια. Συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε. Οι Μπακς είναι μια υπέροχη ομάδα. Πρέπει να συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε και να παίζουμε έτσι».
Για τοn Greek Freak: «Ο Γιάννης είναι ο MVP, είναι απίστευτος παίκτης! Είναι σχεδόν απίθανο να τον σταματήσεις και κάναμε καλή δουλειά σε αυτό. Είναι δύσκολο να τον σταματήσεις, αλλά εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον».
Για την απόδοση του:«Νιώθω φρέσκος, προσπαθώ να πάρω τις σωστές αποφάσεις. Κάποιες φορές παίρνω κάποια σουτ που δεν πρέπει. Το να βελτιώνομαι στο αμυντικό κομμάτι επίσης είναι σημαντικό για μένα και την ομάδα».
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.