
Εύβοια : Συλλυπητήρια Μητσοτάκη για τα θύματα της κακοκαιρίας – Μεταβαίνει τη Δευτέρα στην περιοχή
«Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τους συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους στην Εύβοια και τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους τους».
Τα βαθιά του συλλυπητήρια εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτηση στο Twitter, για τα θύματα της φονικής καταιγίδας στην Εύβοια που στοίχισε τη ζωή σε πέντε ανθρώπους, ανάμεσά τους κι ένα βρέφος 8 μηνών.
«Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τους συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους στην Εύβοια και τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους τους».
«Ενημερώνομαι συνεχώς για την πορεία των διασώσεων και την έκταση της καταστροφής και αύριο θα μεταβώ στην πληγείσα περιοχή» συμπλήρωσε.
Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τους συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους στην Εύβοια και τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους τους. Ενημερώνομαι συνεχώς για την πορεία των διασώσεων και την έκταση της καταστροφής και αύριο θα μεταβώ στην πληγείσα περιοχή.
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) August 9, 2020
- Λορέντζο Καριέρε: Ο συγκλονιστικός αποχαιρετισμός του κουμπάρου του Γιάννη Κουρτάκη
- Είδε άλλο ματς ο Τούχελ: «Κάναμε από τα καλύτερα παιχνίδια μας, απλά αποχωρούμε επειδή… χάσαμε»
- Μέσι: «Αυτό το Μουντιάλ είναι πραγματική τρέλα – O Μαραντόνα είναι ο κορυφαίος ever»
- Χαλκιδική: Θρήνος για την οικογενειακή τραγωδία – Χαροπαλεύει η 7χρονη κόρη
- Το σκυλολόι των θαυμαστών της βαναυσότητας
- ΣΥΡΙΖΑ: Κρίση και διχασμός ξανά – Πολάκης και Δούρου στα χαρακώματα για κόμμα 7 βουλευτών





