Δραματικές εικόνες, που μαρτυρούν το μέγεθος της καταστροφής, κατέγραψε το drone του MEGA που πέταξε πάνω από τις πληγείσες περιοχές.

Εικόνες καταστροφής

Οι εικόνες που κατέγραψε το drone του MEGA από τις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας, φανερώνουν το μέγεθος της καταστροφής.

Δρόμοι πλημμυρισμένοι, καλυμμένοι από λάσπη, σπίτια και καταστήματα στο έλεος του νερού.

Ενδεικτικό της ορμής του νερού, είναι ότι υπάρχουν αυτοκίνητα που έχει παρασύρει το ποτάμι και πλέον βρίσκονται εντός του ποταμού.

Χαρδαλιάς: «Δεν είχαμε σωστή πρόβλεψη, θα είχαμε ενεργήσει διαφορετικά»

«Η πρόβλεψη που είχαμε έκανε εκτίμηση για 63 χιλιοστά βροχής σε 24 ώρες, ενώ η βροχή έφτασε τα 350 χιλιοστά μέσα σε έξι ώρες. Δεν είχαμε σωστή πρόβλεψη, αλλιώς θα είχαμε ενεργήσει διαφορετικά» ήταν η νεότερη δήλωση του υφυπουργού Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, για την ανείπωτη τραγωδία στην Εύβοια με τις φονικές πλημμύρες.

Με τον αριθμό των νεκρών να έχει ανέλθει στους επτά, οι εικόνες να δείχνουν βιβλική καταστροφή και την αντιπολίτευση να εξαπολύει προσωπική επίθεση κατά του κ. Χαρδαλιά για τις πρώτες δηλώσεις του σχετικά με τη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού και τη μη ενεργοποίηση του 112, ο υφυπουργός εμφανίστηκε πιο συγκρατημένος και απολογητικός.

Γράψτε το σχόλιό σας