Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εύβοια : Συγκλονιστικές μαρτυρίες από την κακοκαιρία - Το νερό παρέσυρε αυτοκίνητα

Εύβοια : Συγκλονιστικές μαρτυρίες από την κακοκαιρία – Το νερό παρέσυρε αυτοκίνητα

Τα συνεργεία της Πυροσβεστικής συνεχίζουν να απεγκλωβίζουν ανθρώπους που έχουν παγιδευτεί στα σπίτια, όπου σε πολλά σημεία το νερό έχει φτάσει πάνω απο 1,5 μέτρο.

Πλημμύρες σπιτιών, εγκλωβισμοί ατόμων και αμέτρητα προβλήματα σημειώνονται στην κακοκαιρία Εύβοια που βρέθηκε αντιμέτωπη με ισχυρές καταιγίδες.

Τα συνεργεία της Πυροσβεστικής συνεχίζουν να απεγκλωβίζουν ανθρώπους που έχουν παγιδευτεί στα σπίτια, όπου σε πολλά σημεία το νερό έχει φτάσει πάνω απο 1,5 μέτρο.

Συνολικά το κέντρο της Πυροσβεστικής έχει δεχτεί πάνω από 150 κλήσεις για απεγκλωβίσεις ατόμων και συνεχίζει να λαμβάνει, παρά το γεγονός ότι έχει σταματήσει η βροχή.

Οι πυροσβέστες εκτός των άλλων ειδοποιήθηκαν να απεγκλωβίσουν άτομα ενώ σε πολλά σημεία χρειάστηκε να επέμβουν γερανοί προκειμένου να απομακρύνουν αυτοκίνητα, ακόμα και όχημα της Αστυνομίας που παρασύρθηκε στην προσπάθεια να απομακρύνουν οι αστυνομικοί ένα κάτοικο της περιοχής.

Κάτοικος της περιοχής αναφέρει στο in.gr ότι περιμένουν βοήθεια γιατί το σπίτι έχει πλημμυρίσει, έχουν καταστραφεί τα πράγματα και δεν μπορούν να βγουν έξω, ενώ αρκετοί άνθρωποι έχουν χάσει τα αυτοκίνητά τους καθώς παρασύρθηκαν από το νερό.

Ο κ. Γιώργος Μπενταβατζής μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» κατήγγειλε πως όπως έχει ενημερώσει και τις Αρχές, οι γονείς του και ο αδερφός του βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην περιοχή Μανίκας Μπουρτζίου και ότι βρίσκονται πιασμένοι από ένα δέντρο στην προσπάθεια τους να σωθούν μπροστά από το πλημμυρισμένο σπίτι τους.

«Θα πνιγούν από λεπτό σε λεπτό» ήταν η δραματική του έκκληση για βοήθεια και για άμεση κινητοποίηση και διάσωσή τους με ελικόπτερο.

«Τραγική κατάσταση. Πνίγεται η αδελφή μου και ο γαμπρός μου είναι σε ισόγειο, ίσα ίσα που αναπνέουν από τη μύτη, εγώ πρόλαβα και ανέβηκα στην ταράτσα και σωθήκαμε. Yπήρξε ολιγωρία ξέρανε εδώ και μια εβδομάδα για να ειδοποιήσουν τον κόσμο να φύγουν, τεράστια καταστροφή. Στο ισόγειο η στάθμη είναι δυο μέτρα»τόνισε στον ΣΚΑΪ κάτοικος της περιοχής.

«Είμαστε στις ταράτσες, το νερό στο σπίτι φτάνει πάνω από τα γόνατα. Είμαστε όλοι εγκλωβισμένοι, έχουν παρασυρθεί αυτοκίνητα. Το θετικό είναι ότι έχει σταματήσει η βροχή» δήλωσε άλλος κάτοικος κοντά στο Λήλαντα ποταμό.

Έκκληση για βοήθεια κάνουν οι κάτοικοι των Πολιτικών μέσω των social media.

Βοήθεια, πνιγόμαστε….

Δημοσιεύτηκε από γιωτα κυρλη στις Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024