
Όταν (και) η τύχη σου γυρνάει την πλάτη: Τα απίθανα του πρώτου ματς, ο Σα, ο Αλέν και οι τρεις ενέσεις στη μέση του Μπα!
Στα δύο παιχνίδια που έδωσε ο Ολυμπιακός με τη Γουλβς πήγαν στραβά όσα μπορούσαν να πάνε, αλλά και πάλι άξιζε και θα προκρινόταν, εάν τον άφηναν.
Στη μάχη του Ολυμπιακού με τη Γουλβς, και στα δύο παιχνίδι, ο ερυθρόλευκοι βίωσαν σχεδόν τα πάντα.
Ο,τι μπορούσε να πάει στραβά, πήγε. Για την ακρίβεια, σχεδόν τίποτε δεν πήγε όπως θα ήθελε ο Πέδρο Μαρτίνς. Στο πρώτο παιχνίδι, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ο Ολυμπιακός κυριάρχησε.
Εμεινε με 10 ποδοσφαιριστές από το 29ο λεπτό. Αλλά παρά ταύτα, σκόραρε και ήταν ανώτερος από την αντίπαλό του. Δέχθηκε την ισοφάριση στο 67ο λεπτό, με την μπάλα να κοντράρει στον Μπουχαλάκη. Σε μια φάση ρουτίνας για τον Σα.
- Η Μαντόνα επιστρέφει στο Coachella 20 χρόνια μετά: Εμφάνιση- έκπληξη με Σαμπρίνα Κάρπεντερ
- Βουλγαρία: Άνοιξαν οι κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές
- Πώς οι Simpsons εξελίχθηκαν σε τηλεοπτικό φαινόμενο που διαμόρφωσε την παγκόσμια κουλτούρα και οικονομία
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο ΣΕΦ – «Τελικός» παραμονής στη Γλυφάδα
- Athens Throws Open Its Doors on World Heritage Day
- Ψηφιακό δελτίο αποστολής: Πότε απαιτείται η έκδοσή του – Οδηγός για επιχειρήσεις και επαγγελματίες


