
Φθιώτιδα: Αστυνομικός πυροβόλησε από τη βεράντα του γιατί τσακώθηκε με 19χρονους
Ο αστυνομικός φέρεται να ενοχλήθηκε από φασαρία που έκαναν δύο 19χρονοι, οι οποίοι βρίσκονταν στο προαύλιο δημοτικού σχολείου, κοντά στο σπίτι του.
Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε χωριό της Φθιώτιδας με πρωταγωνιστή έναν αστυνομικό εκτός υπηρεσίας.
Οπως αναφέρει το lamiareport, ο 48χρονος, που υπηρετεί στην Αττική και είχε έρθει σε χωριό της Φθιώτιδας, απ’ όπου κατάγεται, για διακοπές, πυροβόλησε στον αέρα μετά από καβγά με νεαρούς.
Συγκεκριμένα, στις 02:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης ο αστυνομικός φέρεται να ενοχλήθηκε από φασαρία που έκαναν δύο 19χρονοι, οι οποίοι βρίσκονταν στο προαύλιο δημοτικού σχολείου, κοντά στο σπίτι του.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μετά από διαπληκτισμό, ο αστυνομικός έβγαλε όπλο και πυροβόλησε από τη βεράντα στον αέρα για εκφοβισμό.
Οι νεαροί κατήγγειλαν το συμβάν στο Α.Τ. Αμφίκλειας – Ελάτειας και κατόπιν εντολής του εισαγγελέα υπηρεσίας ο 48χρονος συνελήφθη και του κατασχέθηκε το όπλο.
Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς.
- Χωρίς ταμπού: Ο άνδρας με το μικρότερο πέος στον κόσμο έχει το διαδίκτυο δίπλα του – Μικροφαλλία και crowdfunding
- «Απασφάλισε» κατά της Παραγουάης ο Ιμπραΐμοβιτς: «Αν έπαιζα εγώ θα είχα στείλει κάποιον στο νοσoκομείο» (pic)
- Φωτιά στην Οινόη: Συναγερμός στην Πυροσβεστική – Σηκώθηκαν 10 εναέρια, μήνυμα από το 112
- Χειροπέδες σε άνδρα που καλλιεργούσε 26 δενδρύλλια κάνναβης, έως δύο μέτρων, μέσα σε δωμάτιο σπιτιού
- Ρώσoι φαρσέρ για Ντόκο: «Όπλα» μας ένα email και λίγο μακιγιάζ – «Λυπάμαι για τις διαδικασίες εθνικής ασφάλειας της χώρας σας»
- Καστελόριζο: «Όσα λένε για μένα είναι ψέματα» – Τι λέει ο γιατρός που συνελήφθη



