Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι ευχές του Κούγια στην ΑΕΛ και οι… αιχμές για την κίνηση των επτά ΠΑΕ

Οι ευχές του Κούγια στην ΑΕΛ και οι… αιχμές για την κίνηση των επτά ΠΑΕ

Ο Αλέξης Κούγιας έστειλε τις ευχές του στους παίκτες της ΑΕΛ για τη νέα σεζόν, ενώ τόνισε ότι θα μιλήσει την Παρασκευή (7/8) και για την κίνηση των επτά ΠΑΕ σχετικά με τα τηλεοπτικά της Λίγκας.

Τις ευχές του στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ με αφορμή την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας έστειλε ο Αλέξης Κούγιας.

Ακόμη ο ισχυρός άνδρας των βυσσινί τόνισε ότι την Παρασκευή (7/8) θα τοποθετηθεί για την κίνηση των επτά ΠΑΕ σχετικά με τα τηλεοπτικά της Superleague.

Η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Με την αφορμή της πρώτης συγκεντρώσεως των ποδοσφαιριστών μας θέλω να ευχηθώ σε όλους να έχουν υγεία, γιατί χωρίς υγεία στο ποδόσφαιρο δεν κάνεις τίποτα, αλλά το κυριότερο να ολοκληρωθεί η προσπάθεια που κάνουμε εδώ και 5 χρόνια ώστε τα αποδυτήρια στο προπονητικό κέντρο στα Δένδρα να είναι σαν ένα σπίτι που κατοικεί μια οικογένεια.

Είναι η πρώτη χρονιά από τότε που η ΑΕΛ μας επανήλθε στην Super League, που έχουμε στα αποδυτήρια μας τόσα Ελληνόπουλα με ποδοσφαιρικό ταλέντο και με μεγάλη προοπτική για το μέλλον.

Ο κ. Γρηγορίου και οι συνεργάτες του έχουν στη διάθεση τους εκτός από τους καταξιωμένους παίκτες μας την προηγούμενης σεζόν, αφού κρατήσαμε όλο τον κορμό, και έναν ποδοσφαιρικό θησαυρό και είμαι βέβαιος ότι θα τον αξιοποιήσουν.

Όλα φέτος σηματοδοτούν ότι η ΑΕΛ μας βρίσκεται πλέον στον σωστό δρόμο, τόσο για την ισόβια παρουσία της στην Super League, όσο και για την κατάκτηση των ιστορικών στόχων.

Ακόμη και η επιστροφή στο Αλκαζάρ είναι θεϊκό σημάδι.

Καλή χρονιά σε όλους και οπαδοί, διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές να πανηγυρίσουμε πολλές νίκες».

Σε ότι αφορά στην κίνηση των επτά ΠΑΕ για το τηλεοπτικό θέμα, συμπλήρωσε: «Αύριο θα τοποθετηθώ για την κίνηση των 7, που κατά σύμπτωση είναι όλοι όσοι δεν με ψήφισαν για Πρόεδρο της Super League και με την εκβιαστική απειλή τους να μην ψηφίσουν την προκήρυξη, εάν εμείς οι υπόλοιποι, που μας έχουν κατεξευτελίσει με τα όσα δηλώνουν και κάνουν εις βάρος μας, δεν παραιτηθούμε από τα τηλεοπτικά συμβόλαια μας για να επιβιώσουν αυτοί οικονομικά».

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024