Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτό είναι το 3ετές συμβόλαιο που προτείνει η ΑΕΚ στον Ινσούα

Αυτό είναι το 3ετές συμβόλαιο που προτείνει η ΑΕΚ στον Ινσούα

Η πρόταση της ΑΕΚ στον Ινσούα και τι προβλέπει το τριετές συμβόλαιο που προτάθηκε στον Αργεντινό.

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες ο Εμάνουελ Ινσούα. Όπως αποκάλυψε to10.gr από την περασμένη Παρασκευή, ο Ιλια Ιβιτς είχε επίσημη επαφή με τον Αργεντινό αριστερό μπακ και τον αδερφό του. Ρώτησε και έμαθε τις απαιτήσεις του και αφού πήρε και το θερμό «ΟΚ» από τον Μάσιμο Καρέρα, προχώρησε στην υποβολή επίσημης πρότασης στην πλευρά του παίκτη. Πρόταση που, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, είναι υπό συζήτηση από τον Ινσούα και τον αδερφό του, που λειτουργεί ως ατζέντης του.

Οι πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr αναφέρουν ότι η ΑΕΚ προσφέρει στον Ινσούα 3ετές συμβόλαια, με συνολικές απολαβές πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ, με κάποια μπόνους επίτευξης στόχων, ομαδικών και ατομικών. Ο Ινσούα δέχθηκε με ικανοποίηση αυτή την προσφορά της Ενωσης, καθώς από την πρώτη στιγμή έψαχνε τρόπο να μείνει στην Ελλάδα. Και από τη στιγμή που δεν θα χρειαστεί καν να αλλάξει σπίτι ο ίδιος και η οικογένειά του, η απάντηση αναμένεται να είναι εύκολη. Προς το παρόν, πάντως, δεν έχει απαντήσει…

Όπως γίνεται αντιληπτό, η απάντηση του Ινσούα είναι κατ’ αρχάς θετική στην Ενωση. Οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή, του το έδειξαν και με την πρόταση και με τον τρόπο που τον προσέγγισαν. Ο ίδιος θέλει να πάει σε μια ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία να παίξει στην Ευρώπη, αλλά και να διεκδικήσει τίτλους και κάπως έτσι φτάσαμε στο σημείο όπου το μόνο που απομένει για να κλείσει η μεταγραφή, είναι να «πέσουν» οι υπογραφές.

Ο Ινσούα βρίσκεται στην Ελλάδα, εδώ και λίγες ημέρες κάνει διακοπές στη Λευκάδα και αυτό κάνει ακόμη πιο εύκολη την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή την ώρα υπάρχει ανταλλαγή εγγράφων με τον αδερφό του, ώστε να ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες και να τελειώσει μια πολύ σημαντική μεταγραφή για την Ενωση.

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να αναφέρουμε ότι σημαντικό ρόλο στο να προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή, έπαιξε και ο Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός τεχνικός εξήγησε στον Ινσούα ότι τον πιστεύει πολύ, τον θεωρεί παίκτη που μπορεί να προσφέρει πολλά στην ΑΕΚ και θέλει να συνεργαστεί. Και κάπως έτσι, η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 29χρονου (10/04/1991) Αργεντινού μπακ.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024