Ο Χασάν Μάρτιν αλλά και ο Οκτάβιους Έλις είναι από το απόγευμα της Πέμπτης (06/08) στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.
Και μπορεί ο πρώτος να είναι νέος στην καθημερινότητα των Ερυθρόλευκων, ο δεύτερος είναι καιρό στην Ελλάδα και από την περσινή σεζόν αγωνίζεται με την φανέλα των Πειραιωτών, προερχόμενος από τον Προμηθέα Πατρών.
Ο Έλις, μίλησε για τη νέα σεζόν και τόνισε:«Θέλουμε να εμφανιστούμε καλύτεροι, να μάθουμε καλύτερα το σύστημα το προπονητή. Θέλω να προσαρμοστώ καλύτερα στο παιχνίδι της Ευρωλίγκα».
Για το πόσο εύκολο είναι να προσαρμοστεί στο πλάνο του κόουτς Μπαρτζώκα: «Θα είναι εύκολο αρκεί να έχω την ίδια φιλοσοφία, πρέπει να τον ακούω όπως και τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας».
Για τις βλέψεις για την νέα σεζόν: «Θέλουμε να βγούμε και να κερδίσουμε όσο περισσότερα ματς μπορούμε. Τελειώσαμε καλά τη περυσινή σεζόν. Θεωρώ πως έχουμε πολύ καλή ομάδα».
Για το μήνυμα του στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Πάμε Ολυμπιακέ!».
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά
Η Μπαρτσελόνα επικράτησε 80-72 του Ερυθρού Αστέρα για τα play-in και θα διεκδικήσει απέναντι στη Μονακό την είσοδό της στα playoffs της EuroLeague. Σούπερ Κλάιμπερ και Πάντερ με 22 πόντους έκαστος.