Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παρίσι: Σχεδιάζει τη χρήση μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους

Παρίσι: Σχεδιάζει τη χρήση μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους

Η δήμαρχος Αν Ινταλγκό θα υποβάλει επίσημο αίτημα στην περιφέρεια του Παρισιού σχετικά με την επιβολή της χρήσης μάσκας σε συγκεκριμένους χώρους, αφότου η κυβέρνηση έδωσε την Παρασκευή στις τοπικές αρχές την εξουσία να διατάσσουν τη χρήση της μάσκας στους εξωτερικούς δημόσιους χώρους.

Το Παρίσι θέλει να καταστήσει υποχρεωτική τη χρήση της μάσκας σε ορισμένους εξωτερικούς χώρους, προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο μιας νέας κορύφωσης κρουσμάτων Covid-19, γράφει σήμερα η εφημερίδα Le Monde.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η δήμαρχος Αν Ινταλγκό θα υποβάλει επίσημο αίτημα στην περιφέρεια του Παρισιού σχετικά με την επιβολή της χρήσης μάσκας σε συγκεκριμένους χώρους, αφότου η κυβέρνηση έδωσε την Παρασκευή στις τοπικές αρχές την εξουσία να διατάσσουν τη χρήση της μάσκας στους εξωτερικούς δημόσιους χώρους.

Οι εξωτερικοί χώροι, τους οποίους θα αφορά το μέτρο, θα είναι εμπορικοί δρόμοι, οι όχθες του ποταμού Σηκουάνα, πάρκα και κήποι, ανοικτές αγορές τροφίμων, και όλες οι περιοχές όπου οι τουρίστες ή οι Παριζιάνοι πρέπει να στέκονται σε ουρά.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024