Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Cyprus Airways : Αναστολή πτήσεων και μείωση δρομολογίων προς Ελλάδα λόγω έξαρσης κρουσμάτων

Cyprus Airways : Αναστολή πτήσεων και μείωση δρομολογίων προς Ελλάδα λόγω έξαρσης κρουσμάτων

Σε έκτακτα μέτρα σε ότι αφορά τις πτήσεις προς Ελλάδα προχωρά η Cyprus Airways, μετά την έξαρση νέων κρουσμάτων στη χώρα μας που οδήγησε στον υποβιβασμό της από την κυπριακή κυβέρνηση στην ταξιδιωτική κατηγορία Β. Από τις 18 Αυγούστου σταματά τις πτήσεις προς Θεσσαλονίκη και Σκιάθο - Μειώνονται οι πτήσεις προς Αθήνα και Ηράκλειο

Την αναστολή των πτήσεων προς Θεσσαλονίκη και Σκιάθο από τις 18 Αυγούστου και τη μείωση της συχνότητας των πτήσεων προς Αθήνα και Ηράκλειο ανακοίνωσε η Cyprus Airways

Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά τoν υποβιβασμό της Ελλάδας στην Κατηγορία Β’. Στην ανακοίνωση της Cyprus Airways αναφέρεται πως όλοι οι επηρεαζόμενοι θα ενημερωθούν μέσω email.

Τι πρέπει να κάνουν οι ταξιδιώτες

Οι πελάτες που έκλεισαν τα εισιτήριά τους απευθείας με την Cyprus Airways μπορούν να ελέγξουν επιλογές για τις αλλαγές στις ταξιδιωτικές τους ρυθμίσεις στην ιστοσελίδα cyprusairways.com.

Οι πελάτες που έκλεισαν τα εισιτήρια μέσω του ταξιδιωτικού τους οργανισμού θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το πρακτορείο τους για τέτοιες αλλαγές.

Υπενθυμίζεται ότι, εξαιτίας του αυξημένου αριθμού κρουσμάτων που εντοπίστηκαν τις τελευταίες μέρες από ταξιδιώτες που επέστρεψαν από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, το υπουργείο Υγείας της Κύπρου ανακοίνωσε τον υποβιβασμό της χώρας στη Β΄ Κατηγορία με ισχύ από τις 6 Αυγούστου.

Αυτό συνεπάγεται ότι οι Κύπριοι πολίτες και μέλη της οικογένειάς τους, καθώς και οι νόμιμα διαμένοντες στη Δημοκρατία που θα επιστρέψουν από την Ελλάδα από τις 6 Αυγούστου και έπειτα, έχουν την επιλογή να πραγματοποιήσουν τη μοριακή εξέταση κατά την άφιξή τους στα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.

Το κόστος της εξέτασης καλύπτεται από τους ίδιους τους ταξιδιώτες. Όλοι οι υπόλοιποι επιβάτες απαιτείται να έχουν προβεί σε εργαστηριακό έλεγχο κατά τις τελευταίες τουλάχιστον 72 ώρες προ της αναχώρησης και να έχουν Πιστοποιητικό που να αποδεικνύει αρνητική εξέταση PCR για τον ιό, όπως ισχύει για όλους τους ταξιδιώτες από χώρες της Κατηγορίας Β.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024