
Ιράν-κοροναϊός: Ξεπέρασαν τους 17.000 οι νεκροί
Ο κοροναϊός σαρώνει το Ιράν, με τους νεκρούς να έχουν ξεπεράσει τις 17.000
Ξεπέρασαν τους 17.000 οι νεκροί από τον κοροναϊό στο Ιράν.
Όπως ανακοίνωσε σήμερα το ιρανικό υπουργείο Υγείας, τα θύματα του Covid-19 στη μεσανατολική χώρα ξεπέρασαν τις 17.000, μετά και τους χθεσινούς 208 θανάτους.
Σε ότι αφορά στον αριθμό των κρουσμάτων, μετά τα 2.685 χθεσινά επιβεβαιωμένα, ο συνολικός αριθμός ανέρχεται σε 309.437.
Ταυτόχρονα, πάνω από 268.000 άνθρωποι έχουν ιαθεί τον επικίνδυνο ιό, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.
Εν τω μεταξύ, νωρίτερα, μέσα στην εβδομάδα ο πρόεδρος της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, Χασάν Ροχανί, δήλωσε ότι οι περισσότερες επαρχίες της χώρας περνούν ήδη ένα δεύτερο κύμα πανδημίας.
Σημειώνεται ότι τον Ιούλιο οι θάνατοι από κοροναϊό στο Ιράν, κατέγραψαν πέντε φορές αρνητικά ρεκόρ, με τον υψηλότερο απολογισμό να είναι στις 28 Ιουλίου, οπότε και σημειώθηκαν 235 θάνατοι.
- Λιπάσματα: Το νέο σχέδιο δράσης της Κομισιόν
- PS2: Κίνα και Ρωσία γράφουν ξανά τον ενεργειακό χάρτη – Το «Big Deal» που προωθούν Πούτιν και Σι
- «Η πρώτη επιλογή στο Μουντιάλ θα είναι ο Νόιερ»
- Στο δρόμο προς τις κάλπες με άγνωστους Χ – Η είσοδος Τσίπρα και Καρυστιανού, εν αναμονή Σαμαρά
- Αυτές είναι οι 24 από τις 36 ομάδες της League Phase του Champions League
- Δημοσκόπηση: Συντριπτική δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση – Πορεία προς τα πίσω, συμπιεσμένα εισοδήματα και θεσμική απαξίωση




