Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
As : Ο Λαπροβίτολα γίνεται αντι-Καλάθης στον Παναθηναϊκό

As : Ο Λαπροβίτολα γίνεται αντι-Καλάθης στον Παναθηναϊκό

Η ισπανική As ανατρέπει τα δεδομένα των τελευταίων ημερών και αναφέρει πως ο Νίκολας Λαπροβίτολα έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης και να έρθει στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού

Κι εκεί που όλα έδειχναν πως η αποχώρηση του Καμπάτσο είναι πιθανό να κρατήσει τον Νίκολας Λαπροβίτολα στη Ρεάλ Μαδρίτης και να τη… χαλάσει στον Παναθηναϊκό, έρχεται σημερινό δημοσίευμα της As να αλλάξει τα γεγονότα.

Και να κάνει τον Γιώργο Βόβορα να χαμογελάσει, αφού ο αργεντινός γκαρντ παραμένει ο νούμερο ένας στόχος του για να αντικαταστήσει τον Νικ Καλάθη.

Συγκεκριμένα, η ισπανική εφημερίδα αναφέρει πως ο 30χρονος παίκτης αναμένεται να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς θέλει να βρει μια ομάδα όπου θα έχει περισσότερο χρόνο.

Και σίγουρα πρωταγωνιστικό. Κάτι που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός.

Όπως γράφουν οι Ισπανοί, ο Λαπροβίτολα αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Μαδρίτη τις επόμενες μέρες και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, που έχει δείξει το πιο ζεστό ενδιαφέρον για εκείνον.

Ο Λαπροβίτολα θα γίνει ελεύθερος, αφήνοντας τον ένα χρόνο συμβολαίου που του μένει στην Μαδρίτη.

Θα μπορέσει να υπογράψει για τον Παναθηναϊκό, που θα ποντάρει πολλά πάνω του, για να τον κάνει τον αντικαταστάτη του Νικ Καλάθη, που υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα, γράφει η As, που χρησιμοποιεί στο ρεπορτάζ και τις πρόσφατες δηλώσεις του παίκτη που λέει πως θέλει να παίζει περισσότερο.

Σίγουρα πρόκειται για εξέλιξη που ανατρέπει τα δεδομένα των τελευταίων ημερών, που ήθελαν τη Ρεάλ να επιχειρεί προσέγγιση στον Λαπροβίτολα, ώστε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, μετά τη δεδηλωμένη επιθυμία του Φακούντο Καμπάτσο να αποχωρήσει για το NBA.

Ωστόσο, ο αργεντινός γκαρντ δείχνει αποφασισμένος να φύγει και αυτός και να φορέσει τα πράσινα του Παναθηναϊκού, που του προσφέρει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024