Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Βόμβα» του Der Spiegel : Η Μάντσεστερ Σίτι είπε ψέματα στο CAS

«Βόμβα» του Der Spiegel : Η Μάντσεστερ Σίτι είπε ψέματα στο CAS

Το γερμανικό περιοδικό πυροδότησε «βόμβα» σχετικά με την εκδίκαση της υπόθεσης της Μάντσεστερ Σίτι στο CAS, με τους Πολίτες να δίνουν τη δική τους απάντηση επί του θέματος

Η Μάντσεστερ Σίτι θα αγωνίζεται κανονικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μετά την απόφαση του CAS για άρση της ποινής διετούς αποκλεισμού από την Ευρώπη.

Ωστόσο, το Der Spiegel, σε δημοσίευμά του, υποστήριξε ξεκάθαρα ότι η Μάντσεστερ Σίτι είπε ψέματα στο CAS και έκανε λόγο για νέα e-mail, όπως αυτά στα οποία στηρίχτηκε η UEFA για να αποφασίσει την τιμωρία, που το αποδεικνύουν, θεωρώντας ότι η υπόθεση σε καμία περίπτωση δεν έχει κλείσει.

Υπενθυμίζεται πως η περιπέτεια της Σίτι ξεκίνησε από επτά e-mail που δημοσίευσε το γερμανικό περιοδικό και φωτογράφιζαν φουσκωμένη χορηγία από εταιρεία συμφερόντων των αφεντικών της αγγλικής ομάδας.

Ακολούθησε η επιβολή ποινής αποκλεισμού για δύο χρόνια από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η προσφυγή της Μάντσεστερ Σίτι στο CAS και η δικαίωση από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο.

Μόνο που το Der Spiegel επανήλθε στο θέμα, με τη Σίτι να εκδίδει ανακοίνωση, στην οποία υποστηρίζει ότι «τα ερωτήματα και τα ζητήματα που προβάλλει το Der Spiegel μοιάζουν να είναι μια κυνική προσπάθεια να δικάσει δημοσίως εκ νέου».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024