Συναγερμό σήμανε η υγειονομική επιτροπή της γαλλικής λίγκας, μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της Ναντ πως βρέθηκαν πέντε κρούσματα κοροναϊού στην πρώτη ομάδα, με αποτέλεσμα να αναβληθούν προσωρινά τα φιλικά προετοιμασίας που είχε συμφωνήσει για τις επόμενες ημέρες.
Ο γαλλικός σύλλογος ανακοίνωσε ότι οι φορείς του ιού απομονώθηκαν από την υπόλοιπη ομάδα, όμως το φιλικό με τη Σαρλερουά αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας και προφύλαξης.
Η διοίκηση της Ναντ, πάντως, διευκρίνισε πως οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά, ύστερα από σχετική άδεια που χορήγησε η λίγκα της χώρας.
Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της Ναντ για τα κρούσματα:
D’un commun accord avec l’@ars_pdl, il a été décidé d’aménager les entraînements des prochains jours.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση