Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καίτη Φίνου: Η συγκλονιστική της εξομολόγηση για το φλερτ της με Έλληνα επιχειρηματία

Καίτη Φίνου: Η συγκλονιστική της εξομολόγηση για το φλερτ της με Έλληνα επιχειρηματία

Η ηθοποιός Καίτη Φίνου μοιράστηκε μέσω Instagram το φλερτ που δέχθηκε στο παρελθόν από Έλληνα επιχειρηματία, που μάλιστα ήθελε να την παντρευτεί

Η ηθοποιός Καίτη Φίνου μοιράστηκε μέσω Instagram το φλερτ που δέχθηκε στο παρελθόν από Έλληνα επιχειρηματία, που μάλιστα ήθελε να την παντρευτεί…

View this post on Instagram

Φωτογράφηση για την κωμωδία "έξι σ'ένα κρεββάτι" που παίχτηκε στο θέατρο Βρετάνια την σαιζόν 1986-1987. Η εποχή που απεβαλα στο παιδι του Λευτέρη Πανταζή. Στην φωτογραφία ήμουν έγκυος και δεν το γνώριζα. Έτρεχα όλη μέρα, είχα γύρισμα τα πρωινά, μετά πρόβα για την παράσταση και κατ' ευθείαν Δελφινάριο γιατί οι παραστάσεις τελείωσαν στο τέλος Σεπτεμβρίου και η πρεμιέρα της νέας παράστασης θα ξεκινούσε γύρω στις 20 Οκτωβρίου. Και λίγο να χαμογελασουμε:δεν φορούσα ποτέ σουτιέν παρά μόνο για ανάγκες φωτογράφησης. Είχα τόσο μικρό στήθος που όταν αναγκάστηκα να φορέσω κάπου εκεί γύρω στα 38 μόνιμα πιά, με ενοχλούσε φριχτά για μήνα περίπου. (Είχα αρχίσει κι έπαιρνα κιλάκια). Κι ακόμα πιο ανάλαφρη θα κάνω την αναρτηση: για να μην καθυστερώ με την βαφη(πολύτιμες οι ωρες) έβαζα την κομμώτριά μου να μου περνάει για 5 λεπτά την ρίζα με σκέτο ντεκαπάζ) εγκληματούσα για πολλά πράγματα στον εαυτό μου. Τα βρήκα όλα όμως μπροστά μου μεγαλώνοντας. Τώρα για την παράσταση θα πω πως είχα συνεργαστεί με έναν από τους πιο τίμιους, επιχειρηματίες του χώρου,τον Κάρολο Παυλάκη. Όμως το κλίμα στα καμαρίνια ήταν από τα λίγα άσχημα στην καριέρα μου. Αν και στο καμαρίνι ήμουν με πολύ κολλητή (Τέτα Ντούζου) κι έτσι λίγο ισσοροπούσαν οι καταστάσεις. Ήταν και η χρονιά που έχασα την μητέρα μου. Είχε καρκίνο, ηρθε(Αυτή ήξερε πως) στην πρεμιέρα μου και μετά από 15 μέρες περίπου έφυγε. Το ίδιο βράδυ άρχισε η παράσταση με μένα "ν'ανοιγω" αυλαία με κόκκινα ρούχα και τραγουδώντας "είναι γάτα,ο κοντός με την γραβάτα " …… Και κατά τον Ιανουάριο του 1987 με πλησίασε για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό μας, ο Ψάλτης και μου έκανε πρόταση να ξανασυνεργαστούμε με την κωμωδία "ξενοδοχείο Καστρί " σε μεγάλη περιοδεία, Αμερική, Αυστραλία. Ήταν όντως όσα έζησα με τους ομογενείς, από τις πιο ωραίες στιγμές στην ζωή μου.(άλλη φορά λεπτομέρειες για την περιοδεια) . Αυτά τα…. λίγα και γι αυτό το κομμάτι της ζωής μου… Να έχετε καλή μέρα και να ΖΕΙΤΕ το κάθε λεπτό στη ζωής σας. Σας αγαπώ ❤😘❤😘❤🌈

A post shared by kaitifinou🎭♑🇬🇷 (@kaitifinou) on

«Οι γυναίκες στον χώρο του θεάματος, μπορεί να τους κάνουν δωράκιαχωρίς να είναι και απαραίτητο να ξαπλώσουν σε κρεβάτι»

Ανέβασα αυτή τη φώτο γιατί θέλω να εξηγήσω για ποιον λόγο δεν πιστεύω την κατηγορία πως όλες οι γυναίκες στον χώρο του θεάματος, μπορεί να τους κάνουν δωράκια (Ε όχι την Φερράρι) χωρίς να είναι και απαραίτητο να ξαπλώσουν σε κρεββάτι.
Θα σας πω μια μικρή δική μου ιστορία.
Ελεύθερη λίγο πριν τα 30 άρχισε να με φλερτάρει γνωστός επιχειρηματίας. Δεν ήμουν έτοιμη για σχέση και του το είπα. Με πολλή ευγένεια μου απάντησε πως έχει υπομονή, να κάνουμε παρέα, να βγαίνουμε έξω και δεν θα αγγίξει ούτε το μικρό μου δαχτυλάκι.

 Με πολύ ευγενικούς και αναγνωρίσιμους ανθρώπους αποτελούνταν η παρέα του. Αρχίσαμε να βγαίνουμε.
Εδώ πάλι στο Δελφινάριο δούλευα. Κι επειδή δεν μπορούσα να πηγαίνω στην θάλασσα (ήταν βρώμικες τότε οι κοντινές παραλίες) έμενα στο ξενοδοχείο Χανδρής για να κάνω τα μπάνια μου στην πισίνα. Λοιπόν αυτός ο άνθρωπος δεν με ακούμπησε ποτέ ούτε το χέρι δεν μου έπιασε, έλεγε να στέλνω την μικρή μου αδελφή την Γιάννα με ταξί σπίτι του, έβγαινε κάποιος από τους σωματοφύλακές του και έδινε στην αδελφή μου ένα πακέτο με κάποιο δώρο κάθε φορά για να μου το φέρει.
Όταν δεν είχα θέατρο περνούσε με το αυτοκίνητό του (πάντα με συνοδεία δεύτερο αυτοκίνητο) κατέβαινε κάποιος σωματοφύλακας και έλεγε στην ρεσεψιόν να με ειδοποιήσουν να κατέβω. Ο ίδιος δεν είχε μπει ούτε μέχρι την πόρτα της εισόδου. Κοσμήματα, αυτοκίνητα, ρούχα, όλα μου τα έστελνε με άλλους. Εγώ πάλι δεν μπορούσα με τίποτα να σκεφτώ να κάνω σχέση μαζί του. Δεν μου έκανε αυτό το κλικ που λέμε.

View this post on Instagram

Καλησπέρα αγαπημένοι μου❤. (1)Ανέβασα αυτή τη φώτο γιατί θέλω να εξηγήσω για ποιον λόγο δεν πιστεύω την κατηγορία πως όλες οι γυναίκες στον χώρο του θεάματος,μπορεί να τους κάνουν δωράκια (Ε όχι την Φερράρι)😂 χωρίς να είναι και απαραίτητο να ξαπλώσουν σε κρεββάτι. Θα σας πω μια μικρή δική μου ιστορία. Ελεύθερη λίγο πριν τα 30 άρχισε να με φλερτάρει γνωστός επιχειρηματίας. Δεν ήμουν έτοιμη για σχέση και του το είπα. Με πολλή ευγένεια μου απάντησε πως έχει υπομονή, να κάνουμε παρέα, να βγαίνουμε έξω και δεν θα αγγιξει ουτε το μικρό μου δαχτυλάκι. Με πολύ ευγενικούς και αναγνωρίσιμους ανθρώπους αποτελούνταν η παρέα του. Αρχίσαμε να βγαίνουμε. Εδώ πάλι στο Δελφινάριο δούλευα. Κι επειδή δεν μπορούσα να πηγαίνω στην θάλασσα (ήταν βρώμικες τότε οι κοντινές παραλίες) έμενα στο ξενοδοχείο Χανδρής για να κάνω τα μπάνια μου στην πισίνα. Λοιπόν αυτός ο άνθρωπος δεν με ακούμπησε ποτέ ούτε το χέρι δεν μου έπιασε, έλεγε να στέλνω την μικρή μου αδελφή την Γιάννα με ταξί σπίτι του,έβγαινε κάποιος από τους σωματοφύλακές του και έδινε στην αδελφή μου ένα πακέτο με κάποιο δώρο κάθε φορά για να μου το φέρει. Όταν δεν είχα θέατρο περνούσε με το αυτοκίνητό του(πάντα με συνοδεία δεύτερο αυτοκινητο) κατέβαινε κάποιος σωματοφύλακας και έλεγε στην ρεσεψιόν να με ειδοποιήσουν να κατέβω. Ο ίδιος δεν είχε μπει ούτε μέχρι την πόρτα της εισόδου. Κοσμήματα, αυτοκίνητα,ρούχα,όλα μου τα έστελνε με άλλους. Εγώ πάλι δεν μπορούσα με τίποτα να σκεφτώ να κάνω σχέση μαζί του. Δεν μου έκανε αυτό το κλικ που λέμε. Πέρασαν 2 μήνες κι ένα βράδυ μετά τα μπουζούκια μου λέει αυτό που δεν ήθελα ν'ακούσω: έλα από το σπίτι μου να σου δείξω κάτι. Άρχισα ν'αγωνιω γιατί μόνη σε δωμάτιο πρώτη φορά θα βρισκόμουν μαζί του.Μπηκα σπίτι του με πήγε στην κρεβατοκάμαρα,εγώ στάθηκα όρθια κάτω από την κάσα και τον είδα ν'ανοιγει ένα συρτάρι και να βγάζει ένα κουτάκι. Το ανοίγει και είχε μέσα ένα μονόπετρο. Εγώ αμίλητη, ψιλοτρομαγμένη,τον ακούω να μου λέει:νομίζω ότι σου έδωσα τον χρόνο να νοιώσεις κάτι. Η αρραβωνιαζομαστε και μένεις από τώρα μαζί μου η φεύγεις και ούτε καλησπέρα. Είχα μείνει άφωνη με την τόσο απότομη κι απόλυτη συμπεριφορά του. Ψελλίζοντας του απάντησα πως δεν μπορώ ακόμα να κάνω σχέση…..

A post shared by kaitifinou🎭♑🇬🇷 (@kaitifinou) on

«Έφτασα στο δωμάτιό μου ξάπλωσα με τα ρούχα στο κρεββάτι κι έκλαιγα ανακουφισμένη»

«Πέρασαν 2 μήνες κι ένα βράδυ μετά τα μπουζούκια μου λέει αυτό που δεν ήθελα ν’ακούσω: έλα από το σπίτι μου να σου δείξω κάτι. Άρχισα ν’αγωνιώ γιατί μόνη σε δωμάτιο πρώτη φορά θα βρισκόμουν μαζί του.

Μπήκα σπίτι του με πήγε στην κρεβατοκάμαρα, εγώ στάθηκα όρθια κάτω από την κάσα και τον είδα ν’ανοίγει ένα συρτάρι και να βγάζει ένα κουτάκι. Το ανοίγει και είχε μέσα ένα μονόπετρο. Εγώ αμίλητη, ψιλοτρομαγμένη,τον ακούω να μου λέει:νομίζω ότι σου έδωσα τον χρόνο να νοιώσεις κάτι. Η αρραβωνιαζόμαστε και μένεις από τώρα μαζί μου η φεύγεις και ούτε καλησπέρα. Είχα μείνει άφωνη με την τόσο απότομη κι απόλυτη συμπεριφορά του. Ψελλίζοντας του απάντησα πως δεν μπορώ ακόμα να κάνω σχέση…

Έφυγα που λέτε, παγωμένη, φοβισμένη. Περίμενα ξημερώματα στην παραλιακή για ταξί μόνη μου. Έφτασα στο δωμάτιό μου ξάπλωσα με τα ρούχα στο κρεββάτι κι έκλαιγα ανακουφισμένη που πέρασε ανώδυνα αυτή η περιπέτεια.

Από τότε όταν ακούω να λένε η τάδε κοιμήθηκε με τον δείνα για να πετύχει να αναδειχθεί, όχι ότι δεν το πιστεύω, απλά δεν βάζω το χέρι μου στο ευαγγέλιο γιατί κάνεις μας δεν γνωρίζει τι «συμφωνία» μπορεί να υπάρχει μεταξύ δύο ανθρώπων που απλά εμφανίζονται δημόσια χωρίς να έχουν παραδεχτεί σχέση. Αυτά από ένα μικρό και κρυφό κομμάτι της ζωής μου. Να έχετε όμορφη μέρα».

View this post on Instagram

(2) συνέχεια με την ιστορία της προηγούμενης φώτο. Σ'αυτή τη φωτογραφία είμαι ως συνήθως στα μπουζούκια την εποχή που σας διηγούμαι. Έφυγα που λέτε,παγωμένη, φοβισμένη. Περίμενα ξημερώματα στην παραλιακή για ταξί μόνη μου. Έφτασα στο δωμάτιό μου ξάπλωσα με τα ρούχα στο κρεββάτι κι έκλαιγα ανακουφισμένη που πέρασε ανώδυνα αυτή η περιπέτεια. Από τότε όταν ακούω να λένε η τάδε κοιμήθηκε με τον δείνα για να πετύχει να αναδειχθεί, όχι ότι δεν το πιστεύω, απλά δεν βάζω το χέρι μου στο ευαγγέλιο γιατί κάνεις μας δεν γνωρίζει τι "συμφωνία" μπορεί να υπάρχει μεταξύ δύο ανθρώπων που απλά εμφανίζονται δημόσια χωρίς να έχουν παραδεχτεί σχέση. Αυτά από ένα μικρό και κρυφό κομμάτι της ζωής μου. Να έχετε όμορφη μερα❤❤❤

A post shared by kaitifinou🎭♑🇬🇷 (@kaitifinou) on

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024