Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όλα ανοιχτά για την έδρα στο Μπαρτσελόνα - Νάπολι

Όλα ανοιχτά για την έδρα στο Μπαρτσελόνα – Νάπολι

Προβληματισμός της UEFA λόγω της επιδείνωσης της επιδημίας του κοροναϊού στη Βαρκελώνη

Η Βαρκελώνη βλέπει να τη χτυπά δεύτερο μεγάλο κύμα κοροναϊού λίγες μόλις ημέρες πριν από τη μεγάλη ρεβάνς για τους «16» του Champions League ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Νάπολι.

Οι «μπλαουγκράνα» υποδέχονται τους «παρτενοπέι» στις 8 Αυγούστου, ωστόσο όλα τα δεδομένα παραμένουν ανοιχτά, με την οριστική απόφαση για την έδρα να αναμένεται να ληφθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Σε περίπτωση που η κατάσταση με τον κοροναϊό χειροτερεύσει στη Βαρκελώνη, οι άνθρωποι της UEFA εξετάζουν το ενδεχόμενο ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων να πραγματοποιηθεί στην Πορτογαλία.

Το «Καμπ Νόου» παραμένει το επικρατέστερο γήπεδο για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, ωστόσο υπάρχει και Plan B για την πραγματοποίηση του αγώνα στην Πορτογαλία, σύμφωνα με το μέλος της UEFA, Εβελίνα Κριστιλίν.

«Το Γκιμαράες και το Πόρτο έχουν προετοιμαστεί για ένα τέτοιο Plan B και είναι έτοιμα για τέτοιες δύσκολες καταστάσεις. Προς το παρόν, η απόφαση είναι να γίνει το ματς στο Καμπ Νόου. Δεν ξέρω πότε λήγει η διορία, αλλά γνωρίζω το Plan B, επομένως η απόφαση θα ληφθεί βάσει του τι θα πει η ισπανική κυβέρνηση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024