
Ενισχύεται η ελληνική παραγωγή μασκών
Ενισχύεται η ελληνική παραγωγή μασκών ενώ συνεχίζεται η καταγραφή αποθεμάτων υγειονομικού υλικού των επιχειρήσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων
Ενισχύεται η ελληνική παραγωγή μασκών ενώ συνεχίζεται η καταγραφή αποθεμάτων υγειονομικού υλικού των επιχειρήσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παναγιώτης Σταμπουλίδης «συναντήθηκαν σήμερα με τον πρόεδρο της FiberTex, κ. Γ. Χρηστίδη και τη συνεργάτιδά του, κ. Χρυσάνθη Παπασπυράτου» όπως γνωστοποίησε ο υπουργός με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο υπουργός σημειώνει στην ανάρτηση ότι συνεχάρη την FiberTex για την αρωγή της εταιρείας στην ελληνική παραγωγή μασκών κατά του COVID-19.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία προχωράει σε νέα επένδυση στην Κόρινθο και σύμφωνα με το σχεδιασμό θα παράγει 10 εκατομμύρια μάσκες το μήνα. Τέλος υπενθυμίζεται ότι οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να συγκρίνουν τις τιμές λιανικής, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας e-katanalotis που δημιούργησε το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Η ανάρτηση του υπουργού
O ΥΠΑΝΕ @adonisgeorgiadi και ο Γ.Γ.Ε.&Π.Κ. @PStampoulidis συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της FiberTex, κ. Γ. Χρηστίδη και τη συνεργάτιδά του, κ. Χρυσάνθη Παπασπυράτου. Ο Υπουργός συνεχάρη την FiberTex για την αρωγή της εταιρίας στην ελληνική παραγωγή μασκών κατά του COVID-19 pic.twitter.com/yMsIoi4t5Y
— Υπουργείο Ανάπτυξης (@MinDevGR) July 29, 2020
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Επαναφέρει τη «θεωρία των δύο άκρων» ο Π. Μαρινάκης, εργαλειοποιώντας την τραγωδία στην Θεσσαλονίκη
- Γιάννης Βούρος: Χαλαρές διακοπές στη Μύκονο με τη σύζυγο που ξαναπαντεύτηκε δεύτερη φορά
- Απίστευτο σκηνικό στην Ελαφόνησο: Πλοίο άνοιξε τον καταπέλτη εν πλω και άνδρας κολύμπησε για να επιβιβαστεί
- Ο προπονητής του Κονγκό …πάγωσε με την δημόσια ανακοίνωση του θανάτου του πατέρα του (vid)
- Χρηματοδότηση για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
- Πως η ΕΠΟ πολεμά τις ενώσεις της αντιπολίτευσης


