Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Βουλή: Σήμερα η ψηφοφορία για το νομοσχέδιο της ιδιωτικής εκπαίδευσης
Σημειώνεται πως με νομοθετικές βελτιώσεις από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα και σε β' ανάγνωση στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, η συζήτηση του νομοσχεδίου
Σήμερα Τρίτη θα ολοκληρωθεί η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου για τον εκσυγχρονισμό της ιδιωτικής εκπαίδευσης, σε μία συνεδρίαση.
Παρέμβαση σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναμένεται να κάνει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σημειώνεται πως με νομοθετικές βελτιώσεις από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα και σε β’ ανάγνωση στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, η συζήτηση του νομοσχεδίου.
Το νομοσχέδιο έγινε δεκτό επί της αρχής, των άρθρων και στο σύνολο του κατά πλειοψηφία. Υπέρ της αρχής του τάχθηκε η ΝΔ, ενώ όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης ψήφισαν κατά, πλην της Ελληνικής Λύσης που επιφυλάχθηκε για την Ολομέλεια.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!