Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σε κλοιό καύσωνα η χώρα – Πού θα δείξει 40άρια το θερμόμετρο

Σε κλοιό καύσωνα η χώρα – Πού θα δείξει 40άρια το θερμόμετρο

Τριήμερος θα είναι ο καύσωνας που θα χτυπήσει τη χώρα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο, και θα διαρκέσει έως το Σάββατο, με την Παρασκευή να αποτελεί την πιο ζεστή μέρα

Σε υψηλά επίπεδα σκαρφάλωσε και σήμερα ο υδράργυρος, προϊδεάζοντας για τις θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν το τριήμερο που έρχεται. Οδό διαφυγής θα αποτελέσουν οι παραλίες, τις οποίες αναμένεται να κατακλύσουν οι κάτοικοι των αστικών κέντρων.

Ξεκίνησε από σήμερα να ανεβαίνει ο υδράργυρος και τα επόμενα 24ωρα η Αθήνα αλλά και άλλες περιοχές της χώρας θα θυμίζουν καμίνι.

Οι περισσότεροι Αθηναίοι ετοιμάζονται να αποφύγουν τις επόμενες μέρες το κέντρο της πόλης, όπου η κατάσταση αναμένεται να είναι αφόρητη.

Οι μετεωρολόγοι εκτιμούν ότι το επόμενο τριήμερο η θερμοκρασία θα ξεπεράσει σε ορισμένες περιοχές τους 40 βαθμούς. Οι παραλίες αναμένεται να γεμίσουν από όσους θα αναζητούν μια ανάσα δροσιάς.

Το κύμα καύσωνα αναμένεται να υποχωρήσει από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν και βροχές.

Πού θα χτυπήσει «κόκκινο» ο υδράργυρος

Τριήμερος θα είναι ο καύσωνας που θα χτυπήσει τη χώρα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο, και θα διαρκέσει έως το Σάββατο, με την Παρασκευή να αποτελεί την πιο ζεστή μέρα.

Το θερμόμετρο αναμένεται να δείξει 40°C στην Κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία, 41°C στη Δυτική Στερεά και Πελοπόννησο, ενώ στην Αθήνα 39°C – 40°C θα είναι η θερμοκρασία και 38°C – 39°C στη Θεσσαλονίκη.

Τις υψηλές θερμοκρασίες θα συνοδεύει και ισχυρό μελτέμι, που κατά τόπους θα φτάνει και τα 8 μποφόρ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024