Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα πλαστικά καπάκια έπιασαν τόπο : Σε φορείς υγείας παραδόθηκαν τέσσερα αναπηρικά αμαξίδια

Τα πλαστικά καπάκια έπιασαν τόπο : Σε φορείς υγείας παραδόθηκαν τέσσερα αναπηρικά αμαξίδια

Τέσσερα αναπηρικά αμαξίδια, τα οποία αποκτήθηκαν μέσω της συλλογής πλαστικών καπακιών στο πλαίσιο της δράσης «Keep on Moving», διέθεσε σήμερα ο δήμος Θεσσαλονίκης σε φορείς από τον χώρο της υγείας

Τέσσερα αναπηρικά αμαξίδια, τα οποία αποκτήθηκαν μέσω της συλλογής πλαστικών καπακιών στο πλαίσιο της δράσης «Keep on Moving», διέθεσε σήμερα ο δήμος Θεσσαλονίκης σε φορείς από τον χώρο της υγείας, παρουσία του δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Ο κ. Ζέρβας χαρακτήρισε «εξαιρετική» τη συγκεκριμένη δράση, υπογραμμίζοντας ότι -μέχρι στιγμής- έχουν συγκεντρωθεί περισσότεροι από 22 τόνοι από πλαστικά καπάκια, που αντιστοιχούν σε έναν μεγάλο αριθμό αμαξιδίων.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι για την προμήθεια ενός αναπηρικού αμαξιδίου απαιτούνται περίπου 1.200 κιλά πλαστικών καπακιών.

Πού διατέθηκαν τα αμαξίδια

«Είναι σημαντικό ο δήμος, οι πολίτες, οι επιχειρηματίες να συμβάλουν στη βιώσιμη κινητικότητα», είπε -μεταξύ άλλων- ο δήμαρχος, τονίζοντας ότι η προσπάθεια για να εξασφαλιστούν οι αναγκαίες προϋποθέσεις, ώστε κάθε πολίτης και κάθε επισκέπτης της πόλης να κυκλοφορεί ανεμπόδιστα, είναι διαρκής.

Τα αναπηρικά αμαξίδια διατέθηκαν στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου, στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες, στο ΚΕΠΕΠ «Άγιος Δημήτριος» καθώς και στο Περιφερειακό Ιατρείο Νέας Τρίγλιας.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024