Ο διασυρμός της ΕΠΟ δεν έχει προηγούμενο, με την Ομοσπονδία να μην δίνει στη δημοσιότητα (ακόμη) την επιστολή Χούμπελ, για τον ορισμό του τελικού!

Οσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι εικόνα και ομοίωση όσων το διοικούν. Αλλά και των εντολέων τους. Με την ΕΠΟ, να διασύρεται και να κονιορτοποιείται κάθε ικμάδα αξιοπιστίας που της είχε απομείνει, μετά και τη νέα σκανδαλώδη απόφαση για τον ορισμό του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, στις 30 Αυγούστου.

Όπως έχει ήδη αποκαλύψει to10.gr, η ΕΠΟ όρισε τον τελικό Ολυμπιακός-ΑΕΚ για το τέλος του Αυγούστου, στο ΟΑΚΑ, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της την επιστολή-εντολή του επικεφαλής απεσταλμένου των UEFA, FIFA στην Ελλάδα, Χέρμπερτ Χούμπελ, όπου γινόταν σαφής αναφορά σε ορισμό του Κυπέλλου πριν την επίσημη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, δηλαδή την 3η Αυγούστου.

Μιλώντας στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, υπερσύμβουλος, Πέτερ Φούσεκ, αποκάλυψε ότι ο Χούμπελ στην επιστολή που έχει στείλει στην Ομοσπονδία, ζητάει ο τελικός να έχει διεξαχθεί έως της 30 Ιουλίου και σε κάθε περίπτωση, πριν την πάροδο της 3ης Αυγούστου.

Η αποκάλυψη του Τσέχου υπερσυμβούλου της ΕΠΟ, προκάλεσε ένταση στην αίθουσα της συνεδρίασης, καθώς ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, αλλά και άλλα μέλη, αναρωτήθηκαν εύλογα πού είναι αυτή η επιστολή και γιατί δεν παρουσιάζεται επίσημα στα μέλη της εκτελεστικής. Ειδικά από τη στιγμή που αφορούσε ζητήματα της ημερησίας διάταξης, με σαφείς οδηγίες της UEFA.

Η πρώτη αστεία/γελοία δικαιολογία που ακούστηκε από τρανό μέλος της «Εξυγίανσης» ήταν πως «…η επιστολή δεν έχει πρωτοκολληθεί ακόμη». Ενώ πριν προλάβει να κατακαθίσει η ανοησία που εκτόξευσε, ένα άλλο λαμπρό παιδί της «Εξυγίανσης», είπε με στόμφο: «Ο καθένας θα στέλνει στην ΕΠΟ ό,τι θέλει και εμείς θα το διαβάζουμε;»!

Ο «καθένας» για την «Εξυγίανση» του ποδοσφαίρου μας είναι η UEFA και η FIFA και ο απεσταλμένος τους στην Ελλάδα, Χέρμπερτ Χούμπελ. Ο καθένας θα μπορούσε να ειπωθεί με σιγουριά, μετά από αυτό, είναι οποιοσδήποτε άλλος πέρα από τους «προστάτες» της Ομοσπονδίας.

Το βασικό ερώτημα, λοιπόν, για ποιον λόγο η ΕΠΟ τολμάει να αποκρύπτει μια τόσο σημαντική επιστολή, των προϊστάμενων αρχών του ποδοσφαίρου. Τι προσπαθεί να κρύψει. Γιατί φοβούνται τόσο πολύ τα πρωτοπαλίκαρα της Εξυγίανσης να βγάλουν στη φόρα αυτή την επιστολή; Αν και θα έπρεπε ήδη και να την έχουν κοινοποιήσει στα μέλη της ΕΕ, αλλά και να την έχουν δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

Η αντίστροφη μέτρηση για την αλήθεια ξεκίνησε και εκείνο που θα πρέπει να τονιστεί είναι ότι σύντομα ο καθένας θα μπει στο θέση που του αρμόζει.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr