Τους καθιστά υπεύθυνους για όποια ζημία υποστεί ο Ολυμπιακός, με τη μετάθεση του τελικού στις 30 Αυγούστου. Ερχονται κι άλλες νομικές ενέργειες.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να πάει μέχρι τέλους την υπόθεση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος. Και για αυτόν τον λόγο θα στραφεί εναντίον όποιου θεωρεί υπεύθυνου για το φιάσκο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ήδη ξεκίνησε τις νομικές ενέργειες εναντίον όσων κρίνει ότι έχουν παίξει ρόλο σε όσα έχουν συμβεί έως τώρα.

Συγκεκριμένα, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ απέστειλε εξώδικο στο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, αλλά και πρόεδρο της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, Δημητρίου, όπως καιθ στην κόρη του, event manager της Ομοσπονδίας, κρίνοντας ότι η απόφαση για αναβολή του τελικού φέρει τη δική τους «υπογραφή».

Με το συγκεκριμένο εξώδικο, μάλιστα, ο Ολυμπιακός τους καθιστά υπεύθυνους για όποια ζημία υποστεί ο Ολυμπιακός, με τη μετάθεση του τελικού στις 30 Αυγούστου.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκης Αγραφιώτης, απευθυνόμενος στον κ. Δημητρίου του έκανε σφοδρή επίθεση, αναφορικά με την απόφαση που πήρε η επιτροπή του, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Καλά, εσύ ως πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων δεν είσαι αυτός που αποφάσισε και εισηγήθηκε να ολοκληρωθούν απαρέγκλιτα όλα τα πρωταθλήματα έως τις 30 Ιουλίου; Τώρα τι άλλαξε με το Κύπελλο; Γιατί το ανέβαλες;».

Προφανώς απάντηση δεν πήρε. Αλλά είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει έως τέλους πειστικές απαντήσεις από όλους. Και ειδικά από όσους μεθόδευσαν τον τελικό, αρχικά με την επιλογή της ακατάλληλης Ριζούπολης και εν συνεχεία με την αναβολή του τελικού, με φαιδρές προφάσεις.

Επιπλέον, πρέπει να θεωρούν βέβαιο όλοι όσοι ψήφισαν στη σκανδαλώδη απόφαση του Κυπέλλου, ότι θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στον φυσικό τους δικαστή.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr