Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξώδικο Ολυμπιακού στον Δημητρίου και την κόρη του για το φιάσκο του τελικού

Εξώδικο Ολυμπιακού στον Δημητρίου και την κόρη του για το φιάσκο του τελικού

Τους καθιστά υπεύθυνους για όποια ζημία υποστεί ο Ολυμπιακός, με τη μετάθεση του τελικού στις 30 Αυγούστου. Ερχονται κι άλλες νομικές ενέργειες.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να πάει μέχρι τέλους την υπόθεση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος. Και για αυτόν τον λόγο θα στραφεί εναντίον όποιου θεωρεί υπεύθυνου για το φιάσκο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ήδη ξεκίνησε τις νομικές ενέργειες εναντίον όσων κρίνει ότι έχουν παίξει ρόλο σε όσα έχουν συμβεί έως τώρα.

Συγκεκριμένα, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ απέστειλε εξώδικο στο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, αλλά και πρόεδρο της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, Δημητρίου, όπως καιθ στην κόρη του, event manager της Ομοσπονδίας, κρίνοντας ότι η απόφαση για αναβολή του τελικού φέρει τη δική τους «υπογραφή».

Με το συγκεκριμένο εξώδικο, μάλιστα, ο Ολυμπιακός τους καθιστά υπεύθυνους για όποια ζημία υποστεί ο Ολυμπιακός, με τη μετάθεση του τελικού στις 30 Αυγούστου.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκης Αγραφιώτης, απευθυνόμενος στον κ. Δημητρίου του έκανε σφοδρή επίθεση, αναφορικά με την απόφαση που πήρε η επιτροπή του, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Καλά, εσύ ως πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων δεν είσαι αυτός που αποφάσισε και εισηγήθηκε να ολοκληρωθούν απαρέγκλιτα όλα τα πρωταθλήματα έως τις 30 Ιουλίου; Τώρα τι άλλαξε με το Κύπελλο; Γιατί το ανέβαλες;».

Προφανώς απάντηση δεν πήρε. Αλλά είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει έως τέλους πειστικές απαντήσεις από όλους. Και ειδικά από όσους μεθόδευσαν τον τελικό, αρχικά με την επιλογή της ακατάλληλης Ριζούπολης και εν συνεχεία με την αναβολή του τελικού, με φαιδρές προφάσεις.

Επιπλέον, πρέπει να θεωρούν βέβαιο όλοι όσοι ψήφισαν στη σκανδαλώδη απόφαση του Κυπέλλου, ότι θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στον φυσικό τους δικαστή.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024