Εάν η ΕΠΟ κάνει πραξικόπημα, το ποδόσφαιρο πρέπει να πάει στα χέρια των ομάδων
Σε όλον τον κόσμο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ελέγχει τις Ομοσπονδίες. Ώρα αυτό να συμβεί και στην Ελλάδα, εάν η ΕΠΟ δεν ακολουθήσει τις αποφάσεις των ομάδων
Και ξεκαθάρισε ότι, εάν η ΕΠΟ επιλέξει να παρεκκλίνει της ομόφωνης απόφασης που έλαβε αναφορικά με τη διεξαγωγή και του νέου πρωταθλήματος με 14 ομάδες, το πρωτάθλημα της Super League δε θα ξεκινήσει.
Πέραν αυτού, όμως, έστω και έμμεσα, είναι ένα σαφές μήνυμα της Λίγκας στην Ομοσπονδία και τα μέλη της.
Η παγκόσμια ομοσπονδία είχε τιμή ζήτησης 300 εκατ. δολάρια αλλά έκλεισε συμφωνία στα 60 εκατ. δολάρια, ενώ δεν βρίσκει αγοραστή στην Ινδία, όπου κι εκεί δεν εισπράξει το ποσό ζήτησης
LIVE: Άρσεναλ – Μπέρνλι. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρσεναλ – Μπέρνλι για την 37η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.