Κοροναϊός: Θετική 35χρονη έγκυος στην Κέρκυρα – 17 τα κρούσματα στο νησί
Η 35χρονη γυναίκα είχε δέκατα και έκανε το τεστ στο νοσοκομείο με τα αποτελέσματα να την φέρουν θετική στον Covid-19.
Μια 35χρονη έγκυος γυναίκα που διαμένει στην Κέρκυρα και δεν είχε ταξιδέψει πρόσφατα στο εξωτερικό είναι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το 17ο κρούσμα κοροναϊού στο νησί.
Η 35χρονη γυναίκα είχε δέκατα και έκανε το τεστ στο νοσοκομείο με τα αποτελέσματα να την φέρουν θετική στον Covid-19.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες η γυναίκα η οποία έχει ήπια συμπτώματα γι αυτό και της δόθηκε σύσταση από τον ΕΟΔΥ να μείνει σε καραντίνα σπίτι της.
Πάνω από 4.000 ο αριθμός των κρουσμάτων
Χτες, Κυριακή, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 27 νέα κρούσματα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 4.193.
Ακόμα 9 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 58 ετών. 2 (22.2%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 77.8% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 127 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
- Ο Μουρίνιο στήριξε ξανά τον Παυλίδη: «Δουλεύει πολύ για την ομάδα»
- Χωρίς ανακοινώσεις η σύσκεψη για την ευλογιά στο Μαξίμου – Μέτρα προσεχώς…
- Ισπανία: Τρένο συγκρούστηκε με γερανό
- Κακοκαιρία: Γυναίκα παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της στη Βάρη – Έμεινε για τρεις ώρες σε ένα δέντρο
- Έκτακτη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των καταστροφών στο Δήμο Γλυφάδας
- Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Πόλη μέσα από το βίντεο της ΚΑΕ (vid)
