«Δεν θέλω καρναβάλια» – Ιερομόναχος ζήτησε από ηλικιωμένη με μάσκα να φύγει από την εκκλησία του
Απίστευτο περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής στη μονή Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου της Εορδαίας, όταν ιερομόναχος φέρεται να διέκοψε τη λειτουργία και να είπε σε 74χρονη, που φορούσε μάσκα προστασίας για τον κοροναϊό, «δεν θέλω καρναβάλια μέσα στην εκκλησία μου».
Απίστευτο περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής στη μονή Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου της Εορδαίας, όταν ιερομόναχος φέρεται να διέκοψε τη λειτουργία και να είπε σε 74χρονη, που φορούσε μάσκα προστασίας για τον κοροναϊό, «δεν θέλω καρναβάλια μέσα στην εκκλησία μου».
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Kozanimedia, η 74χρονη αρνήθηκε να αποχωρήσει, παρά και την προτροπή του επιτρόπου, ενώ κανείς από τους υπόλοιπους πιστούς δεν αντέδρασε.
«Μεσαίωνας»
Σε ανάρτησή της στο Facebook, η κόρη τη 74χρονης, σημείωσε:
«Σε αυτόν λοιπόν τον “ιερέα” που με περισσή αγένεια και αλαζονεία αποκάλεσε καρναβάλι την 74χρονη μητέρα μου επειδή επέλεξε ούσα σκεπτόμενη και υπεύθυνη, να φορά μάσκα στην σημερινή λειτουργία, ας του πει κάποιος πως τον πληρώνω και εγώ δουλεύοντας κοπιωδως και αποδίδοντας με συνέπεια τις φορολογικές μου υποχρεώσεις και υπάρχει εκεί για να μεταλαμπαδευσει την αγάπη του Θεού στις ψυχές και στις ζωές μας.
»Και πείτε του επίσης πως ο οίκος του Θεού από τον οποίον έδιωξε σήμερα την μητέρα μου, είναι χώρος που ψυχές, μυαλά και χαρακτήρες σαν τον δικό του δεν θα έπρεπε να πλησιάζουν….μόνο ντροπή και θλίψη… μεσαίωνας”».
- Ο Μικ Τζάγκερ έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο το 1976, σύμφωνα με τη νέα βιογραφία των Rolling Stones
- Χανιά: Η στιγμή που οδηγός ΙΧ χάνει τον έλεγχο και «καρφώνεται» σε σταθμευμένα αυτοκίνητα
- Ρουμάνοι: «Κάνει σκέψεις αποχώρησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου»
- «Εδώ βρίσκεται ο λόγος που έκανα ότι έκανα» – Τι γράφουν τα σημειώματα που άφησε ο 89χρονος που τραυμάτισε 5 άτομα
- Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στην Κοινότητα Αμπελώνα από τον Δήμο Πύργου
- Markos by Night: Το γέλιο επιστρέφει και αυτό το Σάββατο
- Το προφίλ του 89χρονου που τραυμάτισε 5 άτομα σε δύο διαφορετικά σημεία της Αθήνας
- Πηγές της Περιφέρειας υποστηρίζουν ότι υπάρχει πρόθεση τα Προσφυγικά να επιστραφούν ως χώροι κοινωνικής κατοικίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442