Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα δύο σενάρια που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο στην Γουλβς

Τα δύο σενάρια που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο στην Γουλβς

Η Γουλβς τερμάτισε στην 7η θέση της Premier League, αλλά υπάρχουν δύο σενάρια που δίνουν στην ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν

Η Γουλβς πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ και πάλεψε μέχρι την τελευταία αγωνιστική για να μπει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, αλλά η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League ηττήθηκε από την Τσέλσι με 2-0, για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Premier League.

Η ήττα από την Τσέλσι και η ισοπαλία στο Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ (1-1) άφησε στην 7η θέση την Γουλβς, που αποχαιρέτησε το όνειρο της εξόδου στο Europa League μέσω του πρωταθλήματος.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν ακόμα δύο σενάρια που δίνουν στην ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το ένα σενάριο μάλιστα την στέλνει την Γουλβς στους ομίλους του Champions League! Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κατακτήσει το φετινό Europa League.

Αρχικά να αποκλείσει τον Ολυμπιακό, μετά να φτάσει μέχρι τον τελικό και στη συνέχεια να το κατακτήσει. Αυτό είναι το καλύτερο δυνατό σενάριο για τους «λύκους» του Ντάνιελ Ποντένσε.

Το δεύτερο σενάριο μοιάζει πιο… πιθανό. Παρόλα αυτά δεν εξαρτάται από την ίδια, αλλά από την Τσέλσι. Αυτή που την κατέστρεψε, μπορεί να την «αναστήσει».

Για να βγει στο Europa της επόμενης περιόδου η Γουλβς θα πρέπει η Τσέλσι να κατακτήσει το FA Cup απέναντι στην Αρσεναλ, στον τελικό που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Σε διαφορετική περίπτωση, δηλαδή νίκη της Αρσεναλ απέναντι στην Τσέλσι, θα πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα και η Γουλβς θα μείνει εκτός.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024