Μακριά από την ιδιαίτερη πατρίδα του θα μείνει ο Άλισον Μπέκερ, καθώς ανησυχεί για εκείνον και την οικογένειά του λόγω της τεταμένης κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία του κορωνοϊού.
Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας ολοκλήρωσε μια εκπληκτική σεζόν με τη Λίβερπουλ, καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Αγγλία, έχοντας κρατήσει 13 φορές ανέπαφη την εστία του.
Μετά και την τελευταία αγωνιστική απέναντι στη Νιουκάστλ (26/7), οι παίκτες θα πάρουν άδεια και θα μπορούν να χαλαρώσουν.
Ωστόσο, ο 27χρονος διεθνής δήλωσε ότι δεν θα επισκεφτεί τη Βραζιλία στις διακοπές του, αφού η πανδημία είναι ακόμα σε έξαρση.
«Είναι ακόμα σε έξαρση η πανδημία εκεί και δεν είναι ασφαλές να ταξιδέψω εκεί.
Ακόμη και αν οι ειδικοί δώσουν το πράσινο φως, δεν θα μπορούσα να ρισκάρω κάτι τέτοιο για την οικογένεια μου.
Ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν σύντομα με κάποιο εμβόλιο, και η ζωή θα μπορέσει να επιστρέψει στους φυσιολογικούς της ρυθμούς».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.