Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μουρίνιο : «Είμαι ο πρωταθλητής των τελευταίων πέντε αγώνων»

Μουρίνιο : «Είμαι ο πρωταθλητής των τελευταίων πέντε αγώνων»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε μία τρομερή δήλωση για τη φετινή σεζόν ενώ μίλησε για την επόμενη χρονιά.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε τρομερές δηλώσεις στην συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας. Η Τότεναμ, με νίκη στον αγώνα της Κυριακής (26/07) για την τελευταία αγωνιστική της Premier League, διατηρεί την 7η θέση και σε περίπτωση, που δεν κερδίσει η Γουλβς, παίρνει το ευρωπαϊκό «εισιτήριο» της επόμενης σεζόν.

Ο έμπειρος προπονητής στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του είναι αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Μάλιστα, μετράει μόλις μία ήττα από τότε που επέστρεψε στην δράση λόγω του lockdown. Ο ίδιος, έδειξε ότι, εκτός από τον φετινό στόχο, κοιτάει και την επόμενη σεζόν, όπου θέλει η ομάδα του, να επιστρέψει στις υψηλές θέσεις.

Αναλυτικά, είπε: «Αν νομίζετε ότι πρέπει να δείξω την αξία μου, εντάξει, θα προσπαθήσω. Αν πρόκειται για προσωπική προσέγγιση, ας πάμε για κάτι εύκολο. Είμαι τέταρτος στο πρωτάθλημα απ’ όταν έφτασα. Ξεκίνησα 14ος, 8 πόντους από την Άρσεναλ, 12 από τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά αν το πρωτάθλημα αρχίζει μόνο για μένα, είμαι τέταρτος».

«Αν νομίζετε ότι αυτό είναι κακό, είναι η δική σας άποψη. Αν θέλετε να γελάσετε μαζί μου, είμαι ο πρωταθλητής των τελευταίων πέντε αγώνων! Προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό, δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Το πιο σημαντικό ματς είναι το επόμενο, η πιο σημαντική σεζόν είναι η επόμενη», πρόσθεσε ο «Special One».

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024