Τις τρομακτικές στιγμές της επίθεσης που έζησε μαζί με τους συναδέλφους του περιγράφει στο Βήμα της Κυριακής ο Διευθυντής της Εφορίας Κοζάνης ο οποίος κατάφερε να αποσπάσει το τσεκούρι από το χέρι του δράστη και να τον ακινητοποιήσει

Τις τρομακτικές στιγμές της επίθεσης που έζησε μαζί με τους συναδέλφους του περιγράφει στο «Βήμα της Κυριακής» ο Διευθυντής της Εφορίας Κοζάνης ο οποίος κατάφερε να αποσπάσει το τσεκούρι από το χέρι του δράστη και να τον ακινητοποιήσει.

Δύσκολες ημέρες εξακολουθούν να ζουν οι υπάλληλοι της εφορίας Κοζάνης μετά την πρωτοφανή επίθεση με τσεκούρι από τον 45χρονο.

Ο διευθυντής της εφορίας ο οποίος με ηρωισμός έτρεξε να βοηθήσει τους συναδέλφους τους σταματώντας τον δράστη, μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής», εμφανίζεται πεπεισμένος πως σκοπός του 45χρόνου ήταν να σπείρει τον θάνατο.

Όπως περιγράφει ο κ. Ποδιώτης, την ημέρα εκείνη, όλοι στην εφορία Κοζάνης έζησαν σκηνές σε θρίλερ.

Τα όσα περιγράφει ο διευθυντής της εφορίας για την κατάσταση του δράστη, ο οποίος έχει προφυλακιστεί, μετά τη σύλληψη του σοκάρουν.

Η κατάσταση της υγείας του 56χρόνου τραυματία από την επίθεση παραμένει κρίσιμη, ενώ, σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η κατάσταση της 67χρόνης.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr