
Κοροναϊός : 718 νέοι θάνατοι και ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων στο Μεξικό
Ο μεξικανός υφυπουργός Υγείας Ούγο Λόπες-Γκατέλ έχει τονίσει ότι ο πραγματικός αριθμός των μολύνσεων πιθανόν είναι πολύ υψηλότερος από αυτόν όσων έχουν επιβεβαιωθεί με εργαστηριακές εξετάσεις.
Το υπουργείο Υγείας του Μεξικού ανακοίνωσε χθες Πέμπτη ότι τις προηγούμενες 24 ώρες κατέγραψε 718 νέους θανάτους εξαιτίας της COVID-19 και 8.438 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, αριθμό άνευ προηγουμένου, με τον συνολικό απολογισμό της πανδημίας του κοροναϊού στη χώρα ως εδώ να φθάνει έτσι τους 41.908 νεκρούς επί συνόλου 370.712 ανθρώπων που έχουν μολυνθεί.
Ο μεξικανός υφυπουργός Υγείας Ούγο Λόπες-Γκατέλ έχει τονίσει ότι ο πραγματικός αριθμός των μολύνσεων πιθανόν είναι πολύ υψηλότερος από αυτόν όσων έχουν επιβεβαιωθεί με εργαστηριακές εξετάσεις.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
- «Φως στο Τούνελ»: Το σκοτάδι που «κάλυψε» την Ολυμπία διαλύεται
- Ολυμπιακός: Θετικά νέα με Τζόουνς – Επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων
- Στην Tyla αρέσει να χορεύει γυμνή μπροστά στον καθρέφτη της
- ΣΥΡΙΖΑ: Στο πρόσωπο του Νίκου Ρωμανού δοκιμάστηκαν ακραίως το τεκμήριο αθωότητας και η ισονομία
- «Απάτητες παραλίες»: Οι 251 που απαγορεύονται ξαπλώστρες και ομπρέλες
- Κρήτη: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στην 43χρονη Ελευθερία – Νέα στοιχεία για το φονικό



