Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
#Αντετοκούνμπο : Το Twitter «στήνει στον τοίχο» τους ρατσιστές και «υπερπατριώτες»

#Αντετοκούνμπο : Το Twitter «στήνει στον τοίχο» τους ρατσιστές και «υπερπατριώτες»

Έντονη συζήτηση έχει ξεσηκώσει τις τελευταίες ώρες η συγκλονιστική συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΤΝΤ, στην οποία -μεταξύ άλλων- μίλησε για τη ζωή του στην Ελλάδα, πριν ανοίξει τα φτερά του για την άλλη άκρη του Ατλαντικού, και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ως παιδί παράνομων μεταναστών

Έντονη συζήτηση έχει ξεσηκώσει τις τελευταίες ώρες η συγκλονιστική συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΤΝΤ, στην οποία -μεταξύ άλλων- μίλησε για τη ζωή του στην Ελλάδα, πριν ανοίξει τα φτερά του για την άλλη άκρη του Ατλαντικού, και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ως παιδί παράνομων μεταναστών.

Ωστόσο, αντί η συζήτηση που ξεκίνησε να αφορά τη φτώχεια, τον τρόπο και την ανασφάλεια των πολλών «Αντετοκούνμπο» που υπάρχουν στη χώρα μας, αλλά ακόμα και τα όνειρα που μπορούν με σκληρή δουλειά να γίνουν πραγματικότητα, δυστυχώς κάποιοι εκτρέπουν τη συζήτηση και τη στρέφουν γύρω από τα δικά τους ρατσιστικά πιστεύω.

Μάλιστα, δυστυχώς είναι πολλοί. Τα ρατσιστικά παραληρήματα δεν προέρχονται μόνο από τον πρώην -πλέον- Συντονιστή Εκπαίδευσης Προσφύγων του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων Μαλακάσας, Κωνσταντίνο Καλέμη και τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης και μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου, Κυριάκο Βελόπουλο.

Τα social media βρίθουν από αναρτήσεις ανθρώπων που αποκαλούν -μεταξύ άλλων- αχάριστο τον άνθρωπο που κάνει περήφανη την Ελλάδα σε ολόκληρο τον πλανήτη, επειδή μίλησε για τον ρατσισμό που βίωσε μεγαλώνοντας στην Ελλάδα.

Οι αντιδράσεις σε όσα ακούστηκαν σήμερα ήταν έντονες. Στο twitter η λέξη Αντετοκούνμπο έγινε πρώτο trend, με τους χρήστες να κατακεραυνώνουν τις ρατσιστικές κορώνες.

Δείτε κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά:

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024