Το δικό της ηχηρό μήνυμα έστειλε η διάσημη σταρ της ποπ Μάιλι Σάιρους υπογραμμίζοντας τη σημασία για τη χρήση μάσκας, ως μέσο προστασίας από τον φονικό νέο κοροναϊό.

O κοροναϊός συνεχίζει να «θερίζει»στις ΗΠΑ ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι – ανάμεσά τους και πολλοί celebrities – που με τον τρόπο τους προσπαθούν να ενθαρρύνουν τον κόσμο να τηρεί τα μέτρα προστασίας εξηγώντας πόσο σημαντικό είναι όλοι να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της Covid-19.

Εν μέσω της πανδημίας, πολλές διασημότητες έχουν χρησιμοποιήσει τις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να υποστηρίξουν τη χρήση μάσκας.

Διάσημα πρόσωπα συνεχίζουν να υπογραμμίζουν τη σπουδαιότητα της χρήσης μάσκας ποζάροντας στα μέσα κοινωνικής τους δικτύωσης με μάσκα και στέλνοντας ένα πολύ δυνατό μήνυμα σε όσους αρνούνται να τη χρησιμοποιήσουν.

Ανάμεσα σ’ αυτούς η Σαρλίζ Θερόν, η Τζένιφερ Άνιστον, η Ρις Γουίδερσπουν, η Κέρι Ουάσινγκτον, o Πάτρικ Ντέμπσι και πολλοί ακόμα σταρ της διεθνούς showbiz.

H ανάρτηση της Μάιλι Σάιρους

Και η Μάιλι Σάιρους με τη σειρά της υποστηρίζει και εκείνη δημόσια τη χρήση μάσκας.

Συγκεκριμένα με μία ανάρτησή της στο Instagram η ποπ σταρ καταφέρθηκε εναντίον όσων δεν φορούν μάσκα έτσι ώστε να σταματήσει η εξάπλωση της Covid-19.

«Αυτή η βλοσυρή ματιά για σας που δεν φοράτε τις προστατευτικές σας μάσκες», έγραψε η τραγουδίστρια μαζί με ένα emoji με μάσκα.

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση που έκανε η Μάιλι Σάιρους στο Instagram: