Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οικογενειακή τραγωδία στο τροχαίο στα Χανιά: Νεκρές μάνα και κόρη

Οικογενειακή τραγωδία στο τροχαίο στα Χανιά: Νεκρές μάνα και κόρη

Στο τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα στα Χανιά, βρήκε ακαριαίο θάνατο μια 60χρονη γυναίκα, ενώ λίγο αργότερα εξέπνευσε και η 29χρονη κόρη της. Χαροπαλεύει ο 65χρονος πατέρας.

Μια οικογένεια ξεκληρίστηκε στο φονικό τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του Καλαμιού, στα Χανιά.

Στο τρομακτικό τροχαίο στα Χανιά βρήκε ακαριαίο θάνατο μία 60χρονη γυναίκα, ενώ τραυματίστηκαν βαρύτατα ο 69χρονος σύζυγός της και η 29χρονη κόρη της.

Δυστυχώς, λίγες ώρες αργότερα – όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες – άφησε την τελευταία της πνοή κατά τη διάρκεια χειρουργείου στο νοσοκομείο των Χανίων και η 29χρονη κοπέλα, η οποία οδηγούσε το ένα όχημα.

Την ίδια ώρα, ο 69χρονος σύζυγος βρίσκεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων σε σοβαρή κατάσταση.

Παράλληλα, στο νοσοκομείο βρίσκονται συγγενείς της οικογένειας οι οποίοι έχουν στο πλευρό τους, τους ψυχολόγους του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Πώς έγινε το τροχαίο

Όλα συνέβησαν στις 4 περίπου το απόγευμα. Τότε, το όχημα στο οποίο επέβαινε η οικογένεια κινούνταν επί του ΒΟΑΚ στα Χανιά όταν στο ύψος του Καλαμιού ένα αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση ξέφυγε της πορείας του με αποτέλεσμα να σημειωθεί πλαγιομετωπική σύγκρουση.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα οι τρεις επιβάτες να εγκλωβιστούν στα συντρίμμια και να χρειαστεί η επέμβαση της πυροσβεστικής.

Δυστυχώς, για την 60χρονη μητέρα ήταν ήδη πολύ αργά καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή.

Παράλληλα, στο δεύτερο όχημα επέβαινε ένας 57χρονος άνδρας με την 8χρονη κόρη του που ευτυχώς δεν φέρουν κανένα απολύτως τραύμα.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024