Όπως φαίνεται η φετινή χρονιά, ήταν μια κακή παρένθεση για τον Στέφαν Γιάνκοβιτς.
Ο Σέρβος φόργουορντ, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε ξεκίνησε αγωνιζόμενος στην ΑΕΚ και μετέπειτα στη θυγατρική ομάδα των Γουίτζαρς είναι έτοιμος από την επόμενη, να αποδείξει την αξία του.
Ο λόγος είναι πως ο προπονητής της Παρτιζάν, Βλάντο Στσεπάνοβιτς, υπολογίζει κανονικά τον 26χρονο άσο στο ροτέισον της ομάδας και μάλιστα θα έχει καθοριστικό ρόλο σε αυτό.
Όσο έπαιξε με την κιτρινόμαυρη φανέλα, μέτρησε στο BCL 4 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 0.4 ασίστ σε 6 συμμετοχές.
Στη Σερβία και στην Ιταλία μιλούν για… ανατροπή στην υπόθεση του Άλεκ Πίτερς με την Αρμάνι – Πώς μπορεί να συγκριθεί η περίπτωση του Αμερικανού με τον Μιλουτίνοφ.
Η τεχνολογία των Μουντιάλ και των Ολυμπιακών Αγώνων μετακομίζει στα δημόσια γήπεδα και στα πάρκα του Πεκίνου, σε μια αθλητική βιομηχανία που στοχεύει στα 970 δισ. δολάρια.